O-STA

Prve zaloge nadvse iskanega tabličnega računalnika Xpad v prednovoletni posebni ponudbi že pošle

Ljubljana, 11.12.2012 - REAL security d.o.o. uporabnike obvešča, da so prve zaloge nadvse iskanega tabličnega računalnika Xpad v prednovoletni posebni ponudbi že pošle. Nove količine bodo na voljo že v nekaj tednih, vendar proizvajalec težko sledi povpraševanju, zato uporabnikom svetujemo, da si čim prej zagotovijo nakup željene tablice.

REAL security d.o.o. je v začetku novembra najavil prodajo novih zmogljivih in cenovno ugodnih tabličnih računalnikov pod slovensko blagovno znamko Xpad.

Povpraševanje slovenskih uporabnikov je bilo po pričakovanjih izjemno in proizvajalec mu le težko sledi. Tako so prve zaloge Xpada v posebni prednovoletni ponudbi po ceni 149 EUR že pošle, prav tako nekateri dodatki za tablico kot je ovitek s tipkovnico. V podjetju REAL security d.o.o. si prizadevajo, da bi bila tablica uporabnikom na voljo v čim krajšem možnem času. Nove količine so že naročene in bodo v prodaji predvidoma v drugi polovici decembra, saj so zaradi pričakovanega velikega zanimanja že vnaprej načrtovali in naročili redne zaloge za sprotno prodajo. Vendar so zaloge posameznih dobav omejene, zato pri podjetju uporabnikom svetujejo, da vsakih nekaj dni preverijo dobave v njihovi spletni trgovini www.xpad.si ali preko elektronske pošte info@xpad.si .

Pri REAL security d.o.o. so tudi poskrbeli za ugodne pakete z dodatki po občutno nižji ceni, kot na primer paket Xpad keyboard pack, ki vključuje tablico Xpad z ovitkom in tipkovnico po promocijski ceni. V podjetju REAL security d.o.o. bodo vsem, ki bodo tablico želeli kupiti po posebnih pogojih v prednovoletnem času omogočili, da v kolikor tablice ne bo na zalogi, bodo prejeli vrednostni bon, ki ga bodo lahko vnovčili takoj ob prispetju nove pošiljke.

Več informacij o ponudbi je na voljo na www.xpad.si