O-STA

Mladi zmaji med božično - novoletnimi počitnicami

Javni zavod Mladi zmaji - Center za kakovostno preživljanje prostega časa otrok in mladih, bo s finančno pomočjo Mestne občine Ljubljana in z delno finančno pomočjo Urada RS za mladino (Ministrstvo za izobraževanje, znanost, kulturo in šport) tudi za božično - novoletne počitnice poskrbel, da ljubljanskim otrokom in mladim ne bo dolgčas. V ta namen smo pripravili več različnih aktivnosti zunaj naših centrov, hkrati pa bomo vse delovne dni izvajali tudi aktivnosti v četrtnih mladinskih centrih, ki bodo odprti od 14. do 19. ure. (razen 24.12. , ko bo do so centri odprti 10h-14h).

V ponedeljek, 24. 12. 2012

se v sodelovanju z Društvom za razvoj plezalne kulture odpravljamo v Urban Roof, kjer bomo pod vodstvom inštruktorjev plezali po umetnih stenah. Prispevek na udeleženca znaša 1 eur.

Na voljo je 20 prostih mest.

.

Foto: promo Urban Roof

V torek, 25. 12. in sredo, 26. 12. 2012 - ZAPRTO zaradi praznikov.

V četrtek, 27. 12. 2012

gremo smučat na Cerkno. Smučanje bo potekalo pod vodstvom smučarskih vaditeljev iz ŠD Šmartno-Tacen, v spremstvu zaposlenih iz Javnega zavoda Mladi zmaji. Prispevek za to aktivnost znaša 10 eur (zagotovljen bo prevoz, smučarska karta, smučarski učitelj ter kosilo).

Za podrobnejše informacije in prijavo na aktivnosti se obrnite na najbližji četrtni mladinski center.

Četrtni mladinski center Šiška;Tugomerjeva 2, www: siska.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Bežigrad; Vojkova 73, www: bezigrad. mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Črnuče; Dunajska 367, www: crnuce.mladizmaji.si

Četrtni mladinski center Zalog; Agrokombinatska 2, www: zalog.mladizmaji.si

Več informacij o posameznih aktivnostih dobite pri koordinatorki Mateji Maver (051 659 028; med 11. in 19. uro), vprašanja pa nam pošljete tudi na: info@mladizmaji.si .

Foto: arhiv JZMZ

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.