O-STA

Stallion Oilfield Holdings, Inc. odpoveduje obročno posojilo, napoveduje dividende in pregled strateških alternativ

19. december 2012

HOUSTON--(BUSINESS WIRE)-- Stallion Oilfield Holdings, Inc. (v nadaljevanju: družba), je danes sporočil, da se je njegova uprava odločila odpovedati prej napovedano zavarovano posojilo z obročnim odplačevanjem (v nadaljevanju: obročno posojilo) in izplačati posebne denarne dividende v vrednosti 4,00 ameriških dolarjev na delnico, ki se delničarjem družbe izplačajo v letu 2012. Dividende bodo knjižene 20. decembra 2012, izplačane pa bodo 24. decembra 2012.

Uprava družbe se je odločila opustiti obročno posojilo, da bi poiskala in ocenila potencialne strateške alternative, ki so družbi na voljo in bi bile za delničarje družbe bolj ugodne kot obročno posojilo. Nikakršnih zagotovil ni, da bo katera koli strateška alternativa izvedena ali zaključena. Družba ne namerava razkrivati napredka v svojem postopku strateškega pregleda, razen če in dokler uprava ne potrdi dane transakcije.

O podjetju Stallion

Stallion Oilfield Holdings, Inc. in njegove hčerinske družbe nudijo širok nabor podpore za črpališča ter zaključne, proizvodne in logistične storitve za podjetja, ki raziskujejo in proizvajajo nafto in zemeljski plin, izvajalce črpanja in druga storitvena podjetja širom Združenih držav Amerike. Obsežen nabor storitev družbe vključuje namestitvene enote za delavce, logistične storitve za proizvodnjo in tekočine, najem opreme za uporabo na površju, izgradnja črpališč, storitve ločevanja trdih delcev in komunikacije na črpališčih. S svojimi storitvami Stallion pokriva najaktivnejša in najbogatejša nahajališča nafte in zemeljskega plina v ZDA, vključno z južnim Teksasom (Eagle Ford Shale), območji ArkLaTex (Haynesville Shale), Marcellus/Utica Shales, severnim Teksasom (Barnett Shale), osrednjo celino (Woodford Cana/Granite Wash), Permskim bazenom (Wolfcamp/Avalon/Bone Spring Shales), območji Skalnega gorovja (Niobrara/Bakken Shale), obalo Mehiškega zaliva (Tuscaloosa Marine Shale), ploščadmi na louisianski in teksaški obali Mehiškega zaliva, v zalivu Prudhoe (Aljaska) in v manjši meri v določenih mednarodnih vodah. Dodatne informacije najdete na naslovu www.stallionoilfield.com.

Previdnostna izjava z namenom zavarovanja po ameriškem reformnem zakonu o pravdah pri zasebnih vrednostnih papirjih iz leta 1995

Ta izjava za javnost lahko vsebuje izjave o prihodnosti v pomenu, kot ga opredeljuje ameriški reformni zakon o pravdah pri zasebnih vrednostnih papirjih iz leta 1995, vključno z izjavami o načrtih, namenih, mnenjih in trenutnih pričakovanjih družbe Stallion Oilfield Holdings, Inc., njenih direktorjev ali vodilnih uslužbencev glede našega poslovanja in na splošno glede industrije storitev za črpališča.

Kontakti

Stallion Oilfield Holdings, Inc.

David Schorlemer, 713-528-5544

Vir: Stallion Oilfield Holdings, Inc.

To sporočilo za javnost si lahko v angleščini ogledate na:

http://www.businesswire.com/news/home/20121219006645/en