O-STA

PicsArtu s prodorom na iPhone trojna krona

Najbolj popularna foto aplikacija za Android in Kindle pripravljena na osvojitev operacijskega sistema iOS

MOUNTAIN VIEW, Kalifornija.--(BUSINESS WIRE)-- PicsArt, Inc., najbolj popularen popolnoma funkcionalen mobilni urejevalnik fotografij na svetu, je po dolgem pričakovanju strastnih podpornikov sedaj na voljo tudi za iPhone. Potem ko je prevzel prvo mesto med mobilnimi urejevalniki fotografij na Androidu in Kindlu, je PicsArt glede na izjemno povpraševanje uporabnikov iPhona na dobri poti, da bo postal dominantna mobilna foto aplikacija za iOS. PicsArt, ki je bil razvit z lastnimi sredstvi in z donacijami uporabnikov, združuje polno funkcionalnost namiznih orodij za urejanje in oblikovanje fotografij z intuitivnimi zmogljivostmi, ki uporabnikom omogočajo, da sprostijo svojo kreativnost in svoje fotografije spremenijo v umetniška dela.

"Prihod PicsArt na iPhone je dokaz naše rastoče in strastne skupnosti uporabnikov, ki so s svojimi povratnimi informacijami resnično oblikovali PicsArt v aplikacijo, kakršna je danes," je dejal Artavazd Mehrabyan, soustanovitelj in tehnični direktor PicsArta. "Že vse od ustanovitve prejemamo številna povpraševanja glede razpoložljivosti na iPhoneu, tudi od tistih, ki so zamenjali naprave in na iPhoneu doslej niso našli aplikacije s tako široko paleto možnosti. Prepričani smo, da se bo kreativna skupnost uporabnikov iPhonea zaljubila v PicsArtove dovršene in intuitivne zmogljivosti, ki prebudijo umetnika v vsakomur."

Trg mobilnega urejanja fotografij vsak dan postaja bolj kompleksen in konkurenčen. Potrošniki vse bolj glasno zahtevajo aplikacijo, ki ima celoten spekter zmogljivosti, ob tem pa jim omogoča, da svoje fotografije delijo kjerkoli, brez da bi s tem ogrozili svojo zasebnost. Od ustanovitve leta 2011 ima pri PicsArtu skupnost osrednje mesto, saj smo z upoštevanjem predlogov uporabnikov uveljavili dramatične izboljšave. Lojalni uporabniki PicArts še naprej izkazujejo svojo podporo aplikaciji, saj ima v trgovini GooglePlay že več kot 500,000 ocen, povprečna ocena pa je 4.7. Do konca leta 2012 je zabeležila več kot 35 milijonov prenosov.

PicsArt je celoten umetniški studio v obliki mobilne aplikacije za urejanje slik. Povprečnim uporabnikom daje na voljo profesionalna orodja in jim omogoča, da najdejo umetnika v sebi ter se zabavajo ob ustvarjanju lastnih mojstrovin. PicsArtova minimalistična, preprosta in uporabniku prijazna zasnova uporabnikom omogoča, da sproti ustvarjajo edinstvene fotografije, ki jih lahko shranijo kjerkoli in jih delijo na kateremkoli družabnem omrežju.

Več informacij je na voljo na picsart.com, na Facebooku na https://www.facebook.com/PicsArtPhotoStudio, ali na Twitterju na twitter.com/PicsArtStudio.

O PicsArtu

PicsArt, divizija podjetja SocialIn, ki ima sedež v mestu Mountain View v Kaliforniji, je nastal iz nezadovoljstva nad pomanjkanjem zmogljivosti v brezplačnih urejevalnikih slik. Ko je bila aplikacija prvič predstavljena novembra 2011, je bilo na trgu veliko dobrih aplikacij, ki so imele eno ali dva orodja, a manjkala je aplikacija, kjer bi bilo na enem mestu vse, kar si lahko fotograf zaželi. PicsArt je rešil ta problem in danes je dominantna aplikacija za fotografije za operacijski sistem Android. PicsArt se konsistentno uvršča med 50 najbolj popularnih brezplačnih aplikacij v trgovini GooglePlay. S 35 milijoni prenosov in novimi tremi milijoni vsak mesec se je razvoj PicsArta pravzaprav šele začel.

Kontakti

PicsArt odnosi z javnostmi
Susan Frechette, 617-502-4300
picsart@pancomm.com
Twitter: @picsartstudio

Vir: PicsArt, Inc.
Omogoča Business Wire

Ta izjava za javnost je na voljo tudi na spletu:
http://www.businesswire.com/news/home/20130104005751/en