O-STA

Startup zaključek - vabilo za danes ob 13. uri - opomnik

Spoštovani,

v Telekomu Slovenije smo oktobra lani predstavili podjetniški pospeševalnik TSstartup, ki je izbranim mladim podjetjem in razvijalcem štiri mesece nudil možnosti za razvoj in izvedbo inovativnih podjetniških storitev, s katerimi bodo lahko uspešno nastopili na trgu. Želeli smo ustvariti spodbudno okolje za tehnološko in poslovno inovativnost, z možnostjo uporabe obstoječe infrastrukture, in k projektu povabili podjetja, ekipe in posameznike, ki se ukvarjajo z razvojem spletnih, mobilnih in telekomunikacijskih storitev. Odziv je bil presenetljivo velik.

Tako zaključujemo prvi krog podjetniškega pospeševalnika TSstartup. Pregledali in ocenili smo projekte vseh udeleženih ekip, na vrsti je razglasitev zmagovalca ali morebiti zmagovalcev, za katere smo napovedali nagradni sklad v vrednosti 30.000 evrov. Vabimo vas na zaključek prvega kroga TSstartup-a, ki bo v ponedeljek, 21. januarja 2013, ob 13. uri v kongresni dvorani City Hotela na Dalmatinovi ulici 15 v Ljubljani. Poleg udeležencev natečaja, njihovih družin, prijateljev in znancev se bosta slovesne razglasitve udeležila tudi minister za izobraževanje, znanost, kulturo in šport dr. Žiga Turk in predsednik uprave Telekoma Slovenije mag. Rudolf Skobe s sodelavci. Na prireditvi bomo najavili tudi začetek drugega kroga podjetniškega pospeševalnika, za katerega je že danes zelo veliko zanimanje.

Udeležbo lahko potrdite s povratno elektronsko pošto ali na spodnjo telefonsko številko. Vse, ki se boste dogodka udeležili, prosimo, da ne zamujate.

Vljudno vabljeni!