O-STA

Nova akcija za 15 let Mobiponudbe

Datum: 18. marec 2013

Ljubljana, 18. marca - Mobiponudba, namenjena predplačniškim uporabnikom mobilnih telekomunikacij, letos beleži petnajst let, zato uporabnikom prinaša posebne ugodnosti. In sicer sta v ponudbi dva nova Mobipaketa, ki omogočata ugoden nakup mobilnega telefona s SIM-kartico s kar 15 evri prednaloženega dobroimetja, vse do konca leta pa velja 15-odstotni popust na Mobipaketa MobiSIM in MicroSIM in 15 odstotkov bonusa pri polnitvi Mobiračuna.


Uporabnikom sta v Mobitelovi ponudbi na voljo dva nova Mobipaketa. Prvi za samo 28 evrov nudi klasični mobitel za manj zahtevne uporabnike Samsung E2121B, ki omogoča poslušanje in snemanje FM-radia (tudi brez priključenih slušalk), predvajanje glasbe prek glasbenega predvajalnika ter pošiljanje SOS-sporočil. Drugi Mobipaket s ceno 64 evrov kot novost v Mobi ponudbi predstavlja kompakten mobilni telefon LG T385. Enostavno oblikovan z zaslonom na dotik nudi dobro uporabniško izkušnjo tudi pri uporabi multimedijskih vsebin in spletnem komuniciranju prek e-pošte ali družabnih omrežij, brskanje po spletu pa je še lažje z brezžično povezavo Wi-Fi. Oba Mobipaketa polega mobilnega telefona vsebujeta še SIM-kartico z mobilno številko in prednaloženim dobroimetjem na Mobiračunu višini 15 evrov.

Vsi Mobiuporabniki ob polnitvi Mobiračuna z Mobikartico za 10 ali 20 evrov samodejno prejmejo 15-odstotni bonus. Tako vse do konca leta vsakič, kadar svoj Mobiračun polnijo za 10 evrov, prejmejo 1,5 evra bonusa, pri polnitvi za 20 evrov pa 3 evre dodatnega bonusa.

Za vse uporabnike, ki svoj mobilni telefon že imajo, Mobipaketa Mobi SIM in Mobi MicroSIM vse do 31. 12. 2013 omogočata nakup kartice SIM oz. MicroSIM 15 % ceneje. Tako cena za izbrani Mobipaket, ki uporabnikom poleg ustrezne SIM-kartice prinaša še uporabo nove mobilne številke in dobroimetje v višini 5 evrov, znaša le 8,5 evra (vse navedene cene vključujejo DDV). Popust velja ob nakupu Mobipaketov Mobi SIM in Mobi MicroSIM na vseh prodajnih mestih Telekoma Slovenije in pooblaščenih prodajnih mestih.

Več informacij o Mobi ponudbi in ponudbi Mobitel je objavljenih na www.mobitel.si in www.telekom.si.