O-STA

Spletni sestanek kar z vašega iPhona ali iPada z novim ISL Groop iOS

Aplikacija za spletno sestankovanje ISL Groop je sedaj na voljo tudi na iPhonu in iPadu - brezplačno si jo preložite z App Store-a.

12. april 2013. ISL Online je izdal iOS različico programa za spletno sestankovanje ISL Groop, ki lastnikom mobilnih naprav iPhone in iPad omogoča sklicati spletni sestanek ali pa se mu pridružiti od koderkoli. Z aplikacijo za spletne sestanke, ki je sicer brezplačna za tiste, ki se sestanku le pridružijo in je vezana na licenco ISL Online za tiste, ki sestanek gostijo, lahko sedaj sodelujete ne le v pisarni, ampak tudi na poti. Uporabniki ISL Groop iOS lahko na svojem iPhonu ali iPadu ustvarijo nov sestanek, razpošljejo vabila v obliki sporočil in elektronske pošte, se pogovarjajo na avdio in video konferenci in preko tekstovnih sporočil ter gledajo deljeno vsebino na prosojnicah. Tisti, ki so bili v sestanek povabljeni, pa se ga lahko brezplačno udeležijo na svojem iPhonu ali iPadu, oziroma računalniku Windows, Mac ali Linux. Ker je aplikacija ISL Groop iOS na voljo brezplačno v App Store-u, si jo lahko enostavno naložite na vaš iPhone in iPad in se naslednjega sestanka udeležite od koderkoli.

ISL Groop je preprost in varen program za spletno sestankovanje, ki udeležencem omogoča, da se z nekaj kliki z miško srečajo v virtualni konferenčni sobi, kjer lahko delijo predstavitveno vsebino ali svoje namizje / aplikacijo in se pogovarjajo preko vgrajenega avdio in video konferenčnega sistema in tekstovnih sporočil. Sestanke in webinarje ISL Groop uporabljajo po celem svetu; med drugim je bila ta rešitev tudi izbrana za izvedbo največje spletne konference EuroCloud Day 2012 s 1.200 udeleženci iz 14 držav EU.

"Ko smo razvijali aplikacijo ISL Groop za iOS, smo se želeli predvsem približati konceptu današnjega mobilnega uporabnika, ki želi biti vedno dosegljiv, pa naj bo v pisarni ali zunaj nje," razlaga g. Jure Pompe, direktor podjetja XLAB, proizvajalca programske opreme ISL Online. "ISL Groop iOS tako omogoča vodilnemu kadru in njegovi ekipi, da se sestanku pridružijo od koderkoli, lahko pa ga tudi skličejo kar s svojega iPhona ali iPada. Tudi sam tako redno sklicujem sestanke, ki so sedaj veliko enostavnejši. Kjerkoli že sem, vzamem le svoj iPhone, ustvarim nov spletni sestanek in razpošljem vabila sodelavcem."

Da bi bila uporaba za mobilnega uporabnika enostavna in intuitivna, je bila v primerjavi s programsko opremo ISL Groop funkcionalnost v njeni različici iOS namerno zmanjšana. Z ISL Groop iOS lahko:

- skličete ali se pridružite sestanku z vašega iPhona ali iPada,

- ustvarite nov spletni sestanek,

- pričnete obstoječi sestanek z vašega seznama sestankov,

- povabite ekipo preko elektronske pošte ali SMS sporočila,

- komunicirate preko vgrajenega dvosmernega avdia in videa,

- pogledate predstavitev ali na deljeno namizje (vsebina dodana z računalnika),

- izberete prosojnico, ki jo boste videli vsi na sestanku,

- izmenjujete tekstovna sporočila z vsemi ali s posameznimi udeleženci.

Več o ISL Online

ISL Online nudi rešitve za dostop do računalnika na daljavo, klepet z obiskovalci spletnih strani in spletno sestankovanje. ISL Online deluje na vseh večjih operacijskih sistemih (Windows, Mac, Linux, iOS, Android in Windows Phone), z njihovo pomočjo se tako hitro, enostavno in varno prek spleta povezuje nešteto naprav z vsega sveta, ki na leto opravijo kar 6 milijonov sej. V začetku leta 2013 so rešitve ISL Online štele več kot 150.000 poslovnih uporabnikov, med njimi tudi Konica Minolta, Canon, Mitsubishi Electric, Coca Cola, E-uprava RS in Telekom Slovenije.

###

KONTAKT: Jerneja Fidler Pompe

ISL Online

01 2447760

press@islonline.com