O-STA

Rimini Street razširil podporne storitve na aplikacije iz linije SAP BusinessObjects

Licenciranim uporabnikom BusinessObjects bo na voljo stroškovno učinkovit paket letne podpore in izbrani ponudnik konference SAP SAPPHIRE NOW 2013

ORLANDO, Florida --(BUSINESS WIRE)-- Konferenca SAP SAPPHIRE NOW 2013 - Rimini Street, Inc., vodilni ponudnik na področju storitev zunanjega vzdrževanja in podpore za poslovno programsko opremo podjetij SAP AG (NYSE:SAP) in Oracle Corporation (NASDAQ: ORCL), ki vključuje opremo Siebel, PeopleSoft, JD Edwards, E-Business Suite, Oracle Database in Hyperion, je danes sporočil, da širi ponudbo podpornih in vzdrževalnih storitev na produkte BusinessObjects. Zaradi velikega povpraševanja imetnikov licenc bo podpora Rimini Street za produkte BusinessObject na voljo takoj, vključevala pa bo vse inovativne storitve z visoko dodano vrednostjo, zaradi katerih je Rimini Street postal največji ponudnik storitev zunanjega vzdrževanja za programsko opremo SAP in Oracle, med drugim zajamčeni 30-minutni odzivni čas dodeljenega primarnega podpornega inženirja in podporo na področju storilnosti. Podpora Rimini Street za BusinessObject se izvaja že pri številnih strankah, med katerimi so tudi podjetja iz seznama Fortune 1000 in Global 500.

Podporne storitve Rimini Street za aplikacije BusinessObjects

Imetniki licenc BusinessObjects, ki se odločijo za letni program podpore podjetja Rimini Street, lahko zmanjšajo celotne stroške podpore tudi do 90 odstotkov, pri čemer uživajo 50-odstotno zmanjšanje letnih stroškov vzdrževanja, ki so na voljo naročnikom podpore za poslovno programsko opremo Rimini Street. Podpora Rimini Street za BusinessObjects obsega celotno linijo produktov, vključno s spodaj naštetimi:

  • BusinessObjects Enterprise
  • Operativno poročanje - Crystal Reports
  • Dashboard Design (znan tudi kot Xcelsius), Enterprise Performance Management (EPM)
  • Ad hoc iskanje in analiza - Interactive Analysis (znan tudi kot Web Intelligence)
  • Podatkovno iskanje - Explorer, Planning & Consolidation (znan tudi kot OutlookSoft)
  • Integracija - Web Services Query Tool, BI Web Services
  • Integracija podatkovnih baz - Universe Designer, Information Design Tool (IDT), Enterprise Information Management (EIM)

Podjetje Rimini Street, ki je s strani analitskih podjetij in medijev priznano kot vodilni ponudnik na področju storitev zunanjega vzdrževanja in podpore za poslovno programsko opremo, za katere je prejel nagrade The Stevie® Awards, Red Herring in InformationWeek, je s svojimi storitvami postal izbrani ponudnik za stotine podjetij po celem svetu. Med storitvami podjetja so:

  • 50-odstotni letni prihranek pri stroških vzdrževanja v primerjavi z originalnim ponudnikom programske opreme
  • Omogočena podpora za obdobje najmanj 10 let za obstoječe različice programske opreme brez zahtevanih posodobitev
  • Vsaki stranki je dodeljen lokalni primarni podporni inženir
  • Podpora 24 ur na dan in sedem dni v tednu z zajamčenim 30-minutnim odzivnim časom višjega inženirja
  • Vsaki stranki je dodeljen skrbnik
  • Fleksibilni pogodbeni pogoji

Poleg občutnih prihrankov pri skupnih stroških vzdrževanja, ki lahko znašajo tudi do 90 odstotkov, in inovativnih storitev vzdrževanja, uporabniki aplikacij SAP Business Objects in ostale programske opreme Oracle in SAP, ki se zanašajo na Rimini Street za podporo, uživajo tudi integrirano paleto storitev z večjo interoperabilnostjo in enotno podporo za nastavitve med aplikacijami BusinessObjects in ostalimi aplikacijami.

Najbolj obširna globalna podpora za imetnike licenc SAP na trgu

Odkar je leta 2009 zagnal podporo za SAP aplikacije je Rimini Street na trgu postal ponudnik najbolj obširnih zunanjih podpornih storitev za SAP. Poleg podpore za BusinessObjects podjetje ponuja tudi storitev Rimini Street Tax Engine za SAP Payroll (RSITE). Storitev RSITE dopolnjuje storitve Rimini Street na področju davkov in pravnih zadev, ki omogočajo podjetjem enostavno spoštovanje pravnih in davčnih predpisov po celem svetu. V tem času je Rimini Street svojim strankam po celem svetu dostavil več kot 50.000 davčnih in pravnih posodobitev.

Rimini Street uporabnikom SAP opcijsko ponuja tudi storitev Basis Services za SAP in podporo za aplikacije Oracle Database. Z integriranimi storitvami Rimini Street omogoča strankam, da izberejo enotnega ponudnika podpornih storitev za aplikacije SAP in Oracle ter Basis administration.

Rimini Street ponuja priznane podporne storitve za SAP in storitve z izredno odzivnostjo

Podporni program Rimini Street odlikuje izredna odzivnost in visoka strokovnost inženirjev, zaradi česar je vodilni podporni program na svetu. Zaradi velikega povpraševanja Rimini Street nadaljuje širitev svoje ekipe SPA inženirjev, pri čemer novači vodilne inženirje iz ZDA, Evrope, Latinske Amerike in Azije.

V povprečju imajo primarni podporni inženirji podjetja Rimini Street več kot 10 let izkušenj na področju podpore, razvoja, izvedbe in upravljanja s SAP aplikacijami, vključno s SAP R/3 4.x, ECC 5.0, ECC 6.0, BW 3.5 in prejšnjimi različicami, ki jih uporablja večina imetnikov licenc SAP po celem svetu. Z dodeljenim primarnim podpornim inženirjem Rimini Street omogoča izredno odzivne storitve, ki vključujejo 24X7X365 pokritost, zajamčeni 30-minutni odzivni čas, s povprečnim odzivnim časom 3,5 minut po celem svetu, brezplačno podporo za prilagoditve, ter vsaj desetletno podporo za obstoječe različice brez obveznosti nadgrajevanj.

"Rimini Street z veseljem sporoča, da je razširil svojo ponudbo svetovno priznanih in nagrajenih storitev na imetnike licenc BusinessObjects," je povedal predsednik uprave Rimini Street Seth Ravin. "Doslej se je že več kot 600 organizacij odločilo zamenjati svojega obstoječega ponudnika podpore za SAP in Oracle za Rimini Street po primerjavi stroškov med ponudniki. Med temi organizacijami so tudi številni imetniki licenc BusinessObjects. Stranke Rimini Street uživajo visoke prihranke in izredno odzivne storitve. Zaznali smo veliko povpraševanje za podporne Rimini Street za BusinessObjects, zato bomo z veseljem pomagali imetnikom licenc BusinessObjects, da preidejo na storitve Rimini Street."

O podjetju Rimini Street, Inc.

Rimini Street je vodilni ponudnik storitev za zunanjo podporo poslovne programske opreme. Podjetje na novo definira koncept storitev poslovne podpore z inovativnim in nagrajenim programom, ki imetnikom licenc Oracle in SAP omogoča prihranek tudi do 90 odstotkov na skupnih stroških podpore v desetih letih in 50 odstotni prihranek na letnih stroških podpore. Stranke lahko vsaj deset let ostanejo na obstoječi različici programske opreme brez zahtevanih posodobitev ali migracij. Na stotine globalnih, Fortune 500 in srednje velikih podjetij ter javnih ustanov iz skoraj vseh sektorjev je izbralo Rimini Street kot zaupanja vrednega in neodvisnega ponudnika podpore. Za več informacij obiščite www.riministreet.com ali pokličite 888-870-9692 (iz ZDA) ali +1 702-839-9671 (iz drugih držav).

Ime Rimini Street in logotip Rimini Street sta registrirani blagovni znamki podjetja Rimini Street, Inc. Vsa druga podjetja in imena izdelkov so lahko blagovne znamke drugih lastnikov. Avtorske pravice © 2013. Vse pravice pridržane.

Kontakti
Rimini Street, Inc.
Alma Park, +1 323-229-7282
apark@riministreet.com

Vir: Rimini Street, Inc.


Omogoča Business Wire
To izjavo za javnost si lahko v izvirnem jeziku ogledate na spletu na:
http://www.businesswire.com/news/home/20130514005753/en