O-STA

Zmagovalec SiOL-ove nagradne igre UEFA Liga prvakov je Jakob Mlakar

S SiOL-om na ogled finalne tekme UEFA Lige prvakov v London

Ljubljana, 16. maja - V Telekomu Slovenije so danes podelili glavno nagrado nagradne igre, ki je med UEFA Ligo prvakov UEFA potekala na družabnem omrežju Facebook na strani SiOL TV v aplikaciji SiOL GOOOL (https://apps.facebook.com/siol-goool/. Nagrado - dva aranžmaja z ogledom finalne tekme Lige prvakov med Bayernom in Borussio Dortmund, ki bo 25. maja v Londonu - je dobil Jakob Mlakar.

V nagradni igri SiOL GOOOL je bilo treba pravilno napovedati rezultate čim več rezultatov nogometnih tekem UEFA Lige prvakov od predtekmovanj do izločilnih bojev v četrtfinalu ter pravilno odgovoriti na vprašanja, zastavljena pred, med in po posameznih tekmah v ligi. V nagradni igri je doslej sodelovalo več kot 6.200 nogometnih navdušencev, ki so skupaj skoraj 30.000-krat napovedali izide tekem. Med stotimi, ki so rezultate tekem najbolje napovedali oziroma odgovarjali na zastavljena vprašanja, je bil žreb naklonjen Jakobu Mlakarju.

Jakob Mlakar je na podelitvi nagrade, ki mu jo je izročil direktor marketinga v Telekomu Slovenije Simon Furlan, povedal: "Nagrade sem seveda zelo vesel, saj si doslej še nikoli nisem v živo ogledal tako velikega nogometnega dogodka. Sam sicer navijam za madridski Real, a žoga je pač okrogla. S prijateljem, s katerim greva v London na tekmo, se še nisva odločila, za kateri klub bova navijala, sva pa prepričana, da bova videla vrhunsko nogometno predstavo, kakršna se spodobi za finale najodmevnejše in najbolj kakovostne nogometne lige na svetu."