O-STA

Vabilo k sodelovanju v nagradni igri S Supradynom na nočno 10ko

S prehranskim dopolnilom Supradyn na Nočno 10ko · Prenovljena facebook spletna stran Supradyn Slovenija vabi tekače in ostale zainteresirane k nagradni igri · S pravilnimi odgovori do kotizacije za blejsko Nočno 10ko, vrhunskih tekaških copat, tekaške majice in družinskega paketa s prehranskimi dopolnili Supradyn · Nagradna igra traja do ponedeljka, 1. julija 2013

Not intended for U.S. and UK Media

Ljubljana, 25. junij 2013 - Na prenovljeni facebook strani Supradyn Slovenija so pričeli z nagradno igro S Supradynom na Nočno10ko! Gre za prvo facebook spletno nagradno igro, namenjeno promoviranju prehranskih dopolnil Supradyn tudi prek družabnih omrežij in spleta.

Z všečkanjem strani in s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje o multivitaminskih in multimineralnih pripravkih Supradyn lahko vsak zainteresirani sodeluje v nagradnem žrebanju za resnično privlačne nagrade. Podelili bodo po 20 Supradyn tekaških paketov in 20 paketov s Supradyn izdelki. Supradyn tekaški paket obsega pokritje kotizacije za Nočno 10ko, bon za nove vrhunske tekaške copate v vrednosti do 100 evrov, tekaško majico Supradyn in družinski paket s Supradyn izdelki. Nagradna igra bo trajala do ponedeljka, 1. julija 2013.

Vabljeni tudi k všečkanju profila Supradyn Slovenija! Na profilu najdete tekaške predloge za proge in izlete, tekaške nasvete, novice o zanimivih tekačih, recepte za tekaška okrepčila in že pripravljena besedila za deljenje nagradne igre s prijatelji.

###

Za več informacij o nagradni igri obiščite https://www.facebook.com/SupradynSlovenija

Za več informacij o prehranskih dopolnilih Supradyn obiščite www.supradyn.si

O družbi Bayer HealthCare

Skupina Bayer je globalno podjetje s ključnimi kompetencami na področjih varovanja zdravja, prehrane in visokotehnoloških materialov. Bayer HealthCare, podskupina družbe Bayer AG z letnim prometom v višini 18,6 mlrd EUR (2012), je ena vodilnih svetovnih inovativnih družb na področju varovanja zdravja s sedežem v nemškem Leverkusnu. Podskupina opravlja globalne dejavnosti v štirih poslovnih enotah: Animal Health (veterinarska zdravila in izdelki za nego živali), Consumer Care (zdravila, ki se izdajajo brez recepta, in prehranska dopolnila), Medical Care (medicinski pripomočki) in Pharmaceuticals (zdravila, ki se izdajajo na recept). Cilj družbe Bayer HealthCare je izumiti, proizvesti in tržiti izdelke za izboljšanje zdravja ljudi in živali po vsem svetu. Družba Bayer HealthCare ima 55.300 zaposlenih po vsem svetu (31. december 2012), in sicer v več kot 100 državah. Za več informacij o družbi obiščite www.bayer.si.

Z našo službo za odnose z javnostmi lahko stopite v stik tudi na spletnem mestu: http://www.bayer.si/scripts/pages/sl/za_novinarje.php

Kontaktna oseba:

Katja Kresse, tel. 01 5781 44 13

e-pošta: katja.kresse@bayer.com

Izjave, ki se nanašajo na prihodnost

To sporočilo za tisk lahko vsebuje izjave, ki se nanašajo na prihodnost in temeljijo na trenutnih domnevah ter napovedih vodstva skupine Bayer oziroma njenih podskupin. Različna znana in neznana tveganja, negotovosti ter drugi dejavniki lahko pripeljejo do bistvenih razlik med tukaj podanimi napovedmi in dejanskimi rezultati, finančnim stanjem, razvojem ali uspešnostjo poslovanja družbe. Med te dejavnike sodijo dejavniki, omenjeni v javnih poročilih družbe Bayer, ki so dostopna na Bayerjevem spletnem mestu www.bayer.com. Družba ne prevzema nikakršne odgovornosti za posodabljanje izjav, ki se nanašajo na prihodnost, ali njihovo prilagajanje prihodnjim dogodkom oziroma okoliščinam.