O-STA

Brezplačna individualna svetovanja za nove podjetnike

Resno razmišljate, da bi vstopili v podjetniški svet? Čestitamo - odločitev, da odprete svoje podjetje, zahteva veliko poguma! Vemo, kako se počutite. Vemo, kako je, ko vas prevevajovznemirjenje, zagnanost in občutek izzivanja samega sebe. Vemo tudi, kako je, ko vas je strah neuspeha in ko se vam zdi, da ne veste odgovorov na pomembna vprašanja.

Da bi vam karseda olajšali zasledovanje vaših podjetniških sanj, vam ponujamo tri ure brezplačnega podjetniškega svetovanja, po katerem lahko vaše prvo podjetje tudi brezplačno registrirate. Podjetniško svetovanje lahko izkoristite za področja: splošnega podjetništva, prava, računovodstva, davkov, kadrov, trženja, spletnega marketinga, pridobivanja nepovratnih sredstev in financ.

Ker vemo, da se bodo dileme pojavljale tudi po začetku posla, vam eno leto po registraciji podjetja ponujamo vsa podjetniška svetovanja, ne glede na tematiko in obseg,s 50 % popustom.

Vključite se v naš program celostne obravnave za nove podjetnike in si tako pridobite zanesljivega partnerja, ki vam bo pomagal premagati prve podjetniške izzive. Pokličite nas na 01 6001 530 ali pa nam pišite na data@data.si.

Avtor: DATA d.o.o.