O-STA

Za Jackpot že 36 milijonov evrov

Ljubljana, 10. julij 2013

Iskanje Eurojackpot milijonarja se nadaljuje: glavni dobitek Jackpot ni bil vplačan devet tednov, zato je sklad za Jackpot narasel na neverjetnih 36 milijonov evrov!

Naslednje žrebanje bo že v petek, 12. julija zvečer v Helsinkih na Finskem. Prenos lahko spremljate ob 23. uri na Pop TV. Vplačila sprejemamo do petka do 18. ure.

Eurojackpot lahko vplačate na vseh prodajnih mestih Loterije Slovenije, na bencinskih servisih Petrol in v enotah Pošte Slovenije, registrirani igralci pa tudi prek SMS ali spleta na www.eloterija.si.

Eurojackpot je mednarodna igra na srečo, v kateri sodeluje 29 prirediteljev iz 14 evropskih držav. Igro odlikuje izjemen sklad za glavni dobitek, ki je vsak petek vreden najmanj 10 milijonov evrov. Sodelujete lahko že z vplačilom ene kombinacije, ki stane dva evra: eno kombinacijo predstavlja pet številk iz množice od 1 do 50 ter dve številki iz množice od 1 do 8. V igri je 12 vrst dobitkov, vrednost najnižjega dobitka 2+1 znaša v povprečju osem evrov.

Igro smo pričeli prirejati marca lani in Jackpot je bil doslej vplačan šestkrat. Rekordni dobitek je Jackpot, vreden 46 milijonov evrov, ki ga je 12. aprila letos prejel igralec iz Nemčije. Najvišji dobitek v Sloveniji je dobitek 5, vreden nekaj manj kot 200.000 evrov.