O-STA

Privlačne novosti SiOL TV

Ljubljana, 10. julija - Telekom Slovenije predstavlja novosti ponudbe SiOL TV, ki prinašajo še boljšo uporabniško izkušnjo spremljanja TV-programa. Tako je uporabnikom odslej na voljo priljubljeni programski dodatek HBO, obogaten s programi ločljivosti HD, medtem ko storitev Ogled nazaj sedaj omogoča še večji časovni zamik pri ogledu TV-vsebin.

V Telekomu Slovenije so včeraj programskemu dodatku HBO dodali tri nove programe v visoki ločljivosti, in sicer HBO Comedy HD (programsko mesto 205), Cinemax HD (programsko mesto 207) ter Cinemax 2 HD (programsko mesto 209). Programski dodatek HBO tako sedaj sestavlja kar osem linearnih programov (poleg omenjenih še TV-programi HBO, HBO HD, HBO Comedy, Cinemax in Cinemax2), uporabniki pa imajo za spremljanje TV-vsebin na voljo tudi napredni storitvi HBO OD in HBO GO.

V knjižnici HBO OD (programsko mesto 203) so zbrane vsebine, ki se sicer predvajajo na televiziji, naročniki dodatka HBO pa si lahko najboljše hollywoodske filme, ekskluzivne oddaje in odlične serije brezplačno ogledajo kadarkoli in tako niso vezani na TV-spored.

Spletna knjižnica HBO GO nudi več kot 1.500 ur video vsebin, filmskih uspešnic, najnovejših serij in drugih vsebin HBO, ki so uporabnikom dosegljive tako na računalniku kot na tablici ali mobilnem telefonu. Ker spletna knjižnica HBO GO deluje v vseh državah bivše Jugoslavije in v Bolgariji, lahko svoje priljubljene filme in serije odnesejo s seboj tudi na počitnice in si z njimi dodatno popestrijo dopustniške dni. Poleg tega lahko uporabniki do vsebin HBO GO dostopajo prek štirih različnih naprav po lastnem izboru.

Dodatna novost ponudbe SiOL TV je namenjena vsem uporabnikom, ki ogled TV-vsebin radi prilagajajo svojemu urniku. Tako storitev Ogled nazaj odslej omogoča še daljši čas hranjenja vsebin, in sicer namesto sedanjih 48 ur kar 72 ur. Ker si bodo uporabniki lahko ogledali vsebine za tri dni nazaj, bodo imeli s tem na voljo še večje število vsebin iz bogate ponudbe in še več možnosti za ogled njihovih najljubših oddaj. Storitev Ogled nazaj je dosegljiva na TV-komunikatorjih SiOL BOX in BOX S (z rumeno tipko) in je že brezplačno vključena v pakete TopTrio MINI HBO, TopTrio, TopTrio HBO in TopTrio MEGA HD. Vsi uporabniki bodo posodobljeno storitev Ogled nazaj z do 72-urnim zamikov lahko uporabljali že danes oziroma najkasneje od petka, 12. julija, dalje.