O-STA

Telekomova ugodna ponudba za starejše

Ljubljana, 30. septembra - Telekom Slovenije je v jesenskih mesecih pripravil prav posebno ponudbo za starejše uporabnike. Novi paket Penzion 100 jim zagotavlja brezskrbno svobodo pri neomejenih in brezplačnih pogovorih z vsemi, ki so izbrali paket Penzion. Hkrati pa je zanje na voljo tudi ugodna akcijska ponudba mobitelov. V promocijskem obdobju pa lahko do 31. oktobra 2013 ob nakupu odlične tablice izkoristijo še 50-odstotni popust na mesečno naročnino izbranega paketa Mobilni internet za celotno obdobje vezave - eno ali dve leti.

Penzion paket je med starejšimi še vedno eden najbolj priljubljenih naročniških paketov v ponudbi Telekoma Slovenije. Prvič je bil predstavljen jeseni 2001 in je bil namenjen Mobitelovim naročnikom v tretjem življenjskem obdobju. Novi paket Penzion 100 pa jim sedaj omogoča še več dodatnih ugodnosti, saj mesečna naročnina vključuje tudi 100 enot storitev, ki jih lahko starejši uporabniki Telekoma Slovenije porabijo, kakor želijo; ena enota je namreč lahko 1 minuta pogovora v vsa slovenska omrežja ali 1 sporočilo SMS/MMS ali 1 MB prenosa podatkov. Tako lahko za samo 10,90 evra porabijo na primer 90 minut pogovorov, 9 sporočil SMS/MMS in 1 MB prenosa podatkov. Poleg tega pa lahko svoje prijatelje, ki so naročniki Penzion paketa (Penzion 100 ali Penzion plus), kličejo zastonj. Omenjeni paket, ki je brez priključne takse, lahko še dodatno obogatijo z Dodatnimi zakupi in ga na ta način povsem prilagodijo svojim potrebam in življenjskemu slogu, sklenejo lahko do štiri Družinske bonuse, brezplačno pa lahko kličejo tudi v Posvetovalnico za srce in ožilje.

V prodajni ponudbi, namenjeni naročnikom paketa Penzion 100, so na voljo tudi mobiteli različnih blagovnih znamk. Starejši uporabniki tako lahko izbirajo med kar štirimi različnimi mobilnimi telefoni po še posebej ugodnih cenah - Alcatel OT X'POP, HTC Desire X, LG Optimus L5 II in Samsung Galaxy Core, do 31. oktobra 2013 pa lahko ob nakupu odlične tablice izkoristijo še 50-odstotni popust na mesečno naročnino izbranega paketa Mobilni internet za celotno obdobje vezave, eno ali dve leti.

Ponudba Telekoma Slovenije za starejše bo predstavljena tudi na Festivalu za tretje življenjsko obdobje, ki bo v Cankarjevem domu potekal med 1. in 3. oktobrom 2013. Na stojnici Telekoma Slovenije bo v času festivala možno tudi spremeniti oziroma skleniti naročniško razmerje paketa Penzion 100.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije je na voljo na www.telekom.si, www.siol.net/storitve in www.mobitel.si. Za dodatne informacije lahko uporabniki obiščejo katerikoli Telekomov center ali pokličejo na brezplačne številke 080 8000 in 041 700700, kjer jim bodo v pomoč prijazni svetovalci centra za pomoč uporabnikom.