O-STA

Dodatne informacije o istočasni organizaciji sejma GASTexpo in ALPE ADRIA - TIP

Pozdravljeni,

s strani nekaterih razstavljalcev sem prejel nekatera zanimiva vprašanja glede istočasne organizacije sejma GASTexpo in sejma Alpe-Adria Turizem in prosti čas.

Odgovore pošiljam kar vsem dosedanjim razstavljalcem in zainteresiranim strankam:

RAZPOREDITEV DVORAN
Razstavljalci obeh sejmov se med seboj ne mešajo oz. nastopajo ločeno - Sejem GASTexpo se bo kot dosedaj odvijal v dvorani A in A2, dvorano B in ostale manjše dvorane pa bo zasedal sejem AA - Tip.

Prijavnice smo že razposlali po običajni in e-pošti in prijave na sejem že prejemamo.
zato zainteresiranim razstavljalcem priporočamo, da se na sejem prijavite čimprej ali nam vsaj sporočite po e-mailu namero, da rezerviramo ustrezno lokacijo.

Prijavnica je dosegljiva na spletni povezavi - PRIJAVNICA

NIŽJE CENE
Vsako sodelovanje prinaša uporabnikom ugodnejše pogoje sodelovanja - v tem primeru ste deležni nižjih cen razstavnih prostorov in instalacijskih priključkov.

POSLOVNA SOBA / BAR za B2B
Za posebna poslovna srečanja, sestanke in druge aktivnosti bo na razpolago poslovna soba in bar v avli dvorane A.

OBISKOVALCI SEJMA
Število le teh se bo povečalo, tako domačih kot tujih. Pričakuje se obisk okrog 25.000 obiskovalcev. Med njimi bodo tudi t.i. običajni obiskovalci, ki pa za sejem GASTexpo ne bi smeli biti moteči, saj bo njihov primarni namen obisk sejma AA-Tip.

Glede pokušin oz. degustacij pa se bodo morali določeni razstavljalci (sladoled, hrana, kava ipd.) ustrezneje pripraviti.

Poslovneži bodo ob menjavi poslovnega vabila ali nakupa vstopnice prejeli beđ "poslovni obiskovalec" in na tak način poudarili poslovni namen obiska sejma.

Sodelovanje ORGANIZATORJEV
Z Gospodarskim razstaviščem vsa leta doslej sodelujemo maksimalno korektno in rezultat tega je skupna odločitev, da se sejma organizirata istočasno za v teh težkih kriznih časih doseči čimvečji sinergijski učinek sejmov in s tem omogočiti razstavljalcem še večji poslovni izkupiček !

Učinkovitejše in prodornejše bodo marketinške aktivnosti; Kvalitetnejši in obsežnejši bodo strokovni posveti; Povečalo se bo število razstavljalcev, predvsem mednarodnih - skupna številka se pričakuje okrog 500; Določene sejemske storitve bodo kvalitetnejše in cenovno ugodnejše !

O ostalih pomembnejših novicah vas bomo sprotno obveščali !

Veselimo se medsebojnega sodelovanja z vami !Lep pozdrav!

Matjaž Turk
Direktor

PRIMORSKI SEJEM d.o.o. , Čevljarska 17 p.p. 721, 6001 Koper, Slovenija
tel:+386/5/626-02-16, fax:+386/5/626-11-66, e-mail: info@gast.si, http://www.gast.si
matična št.: 5786347000 davčna št.: SI60709243