O-STA

Zaživel je SKOJ blog, zgodnje prijave pa se začnejo jutri

Ljubljana, 14. oktober 2013 - Zgodnje prijave na 17. Slovensko konferenco o odnosih z javnostmi lahko izkoristite samo še do torka, 15. oktobra. Ponovno pa je zaživel tudi SKOJ blog, ki že vabi k branju prve objave Teje Breznik Alfirev, ki razmišlja o težavah organizacijske kulture. Blog najdete na: http://17skoj.blogspot.com.

Po pozitivnem lanskem odzivu organizatorji konference tudi letos oživljajo SKOJ blog. Namenjen je izmenjavi znanja, izkušenj, primerov in vsega s čemer se piarovci dnevno srečujemo. A, kot je že lansko leto zapisal urednik bloga, Nenad Senić: "... samo branje ni dovolj. Avtorji posameznih prispevkov potrebujejo povratno informacijo. Teksti sami po sebi niso dovolj, ampak so izhodišče za nadaljevanje razprave o zapisanem. Zato vas, drage bralke in dragi bralci vabimo, da objave tudi komentirate. Naj se razvije živahna razprava!"

Na blogu še vedno najdete lanskoletne vsebine, nove pa lahko pričakujete vsaj dvakrat tedensko. Zvrstilo se bo nekaj blogov uspešnih slovenskih komunikatorjev, predstavnikov agencij in posameznikov, ki si upajo povedati več.

Če se še niste prijavili na SKOJ lahko to storite ugodneje do 15. oktobra. Na voljo so tudi različni skupinski popusti, posebno se udeležba splača študentom, ki za nizko ceno dobijo ti. "all inclusive" paket.

Objavljeni so tudi prvi opisi predavateljev in predavanj, ki se bodo v prihodnjih dneh še dopolnjevali.

Predavanja: http://www.piar.si/skoj/program-3492/predavanja-4286/

Predavatelji: http://www.piar.si/skoj/program-3492/predavatelji-4285/

.

Dodatne informacije za medije:

Maša Butara

odnosi z javnostmi

pr@skoj.si

051 247 692

Spletna stran, Facebook in Twitter