O-STA

Xirrus je pripravil naslednjo generacijo upravljanja iz strežniškega oblaka XMS Cloud Management

5.11.2013
Xirrus, pionir med izdelovalci brezžičnih dostopnih polj za hitra in zmogljiva brezžična omrežja s superiorno pokritostjo, katerega v Sloveniji uradno zastopa Mariborsko podjetje REAL security,

je 16. oktobra 2013 prikazal novo različico upravljalnega sistema Xirrus Management System, XMS-Cloud, ki predstavlja pomemben mejnik v razvoju tega orodja, saj ni le običajna nadgradnja temveč je pravzaprav popolnoma na novo načrtovan in sestavljen izdelek. Rešitev je namenjena za poenostavljeno upravljanje brezžičnih omrežij in se prilagaja potrebam vseh vrst uporabnikov, tako majhnim organizacijam z eno brezžično postajo kot tudi velikim korporacijam z velikimi distribuiranimi omrežji in stotinami brezžičnih postaj. Še posebej za taka velika okolja je zanimiva poenostavitev postavitve WLAN omrežij, še posebej v integraciji z orodjema Wi-Fi Designer-Cloud ter Xirrus Mobilize; vse tri rešitve skupaj predstavljajo popolno v strežniškem oblaku temelječo suito orodij oz. storitev za načrtovanje, postavljanje in upravljanje WLAN omrežij.

Ključne prednosti:

· enostaven intuitiven uporabniški vmesnik;
· suita strežniških storitev Xirrus Cloud Services - za načrtovanje, postavljanje in upravljanje WLAN mrež;
· nameščanje brez potrebe po prisotnosti na posameznih lokacijah kjer so brezžične postaje;
· omrežni profili za enostavno nameščanje nastavitev po celih velikih mrežah;
· razširljiva in vedno dostopna storitev nameščena v več podatkovnih centrih po vsem svetu;
· storitev v strežniškem oblaku pripomore k zniževanju stroškov in manjšanju obremenitev IT osebja.

Avtor: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.xirrus.com/Company/Press/Press-Releases/Xirrus-Announces-Its-Next-Generation-Cloud-Managem

### ### ###

O podjetju Xirrus Inc.

Xirrus je tehnološko podjetje iz Kalifornije, ki je vodilni ponudniki visoko zmogljivih brezžičnih omrežij; v podjetju načrtujejo in izdelujejo brezžično opremo temelječo na IEEE standardih 802.11b, 802.11g ter 802.11n, neodvisno že od leta 2005, podjetje samo pa so leta 2004 ustanovili Dirk Gates (ki je ustanovil Xircom in ga nato za 748 milijonov USD prodal Intelu), Patrick Parker in Steve DeGennaro.

V trenutni glavni ponudbi podjetja so zmogljiva brezžična polja oz. 'Wi-Fi array', ki združujejo WLAN stikalo in več dostopnih točk v eno napravo, katera lahko učinkovito obratuje v najbolj obremenjujočih okoljih. Vsako polje vsebuje kontroler z 4, 8, 12, 16 ali 24 dostopnimi točkami in posebno segmentirano usmerjeno anteno za maksimalno učinkovitost in zanesljivost brezžičnih omrežij. Z brezžičnimi polji Xirrus je mogoče zgraditi brezžično omrežje, ki je po superiornosti, hitrosti, zanesljivosti in pokritosti popolnoma primerljivo s sodobnimi ožičenimi omrežji.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.xirrus.com


Dodatne informacije:
Denis Flandija, inženir IT varnosti
denis.flandija@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com