O-STA

Po štirih letih rastejo prihodki kartičnega poslovanja

S storitvami kartičnega poslovanja uspešno povezujemo trgovce s kupci in se tako prilagajamo novim trendom in potrebam strank. Imetnikom NLB kartic z odloženim plačilom omogočamo, da lahko plačilo večjih nakupov razdelijo tudi na do dvanajst enakih obrokov, trgovcem pa, da na NLB POS terminalih svojim kupcem zagotovijo možnost obročnega plačila in tako povečujejo obseg prodaje.

NLB aktivno širi mrežo POS terminalov

Po besedah člana uprave Blaža Brodnjaka se je trend zmanjševanja prihodkov iz naslova kartičnega poslovanja med 2009 - 2012 obrnil in se sedaj povečuje. Atraktiven nabor trgovskih podjetij, kjer lahko stranke kupujejo na več obrokov, pozitivno vpliva na dodatno širitev mreže NLB POS terminalov in na obseg poslovanja s karticami, kot tudi na rast prodaje osebnih kartic. Pri tem je zadovoljstvo strank, tako trgovcev kot kupcev, naše prvo vodilo.

Pogodbo o načinu plačila blaga in storitev s karticami in dogovor o uporabi storitve Nakupi na obroke smo v letošnjem letu sklenili z nekaterimi večjimi trgovci, kjer naše stranke pogosto kupujejo: Bauhaus, Merkur d.d., Skupina Magistrat International, eLeclerc, Harvey Norman, Studio Moderna in s številnimi drugimi, lokalno pomembnimi trgovci.