O-STA

Nakupi na obroke in do 25% nižje cene

NLB skupaj z Namo pripravlja 20. novembra v Ljubljani in Škofji Loki tradicionalno večerno nakupovanje, kjer bodo imetniki NLB kartic z odloženim plačilom lahko nakupovali na obroke in hkrati koristili zanimive popuste. Tudi na ta način se banka prilagaja potrebam trgovcev in kupcev, saj je obseg prodaje in nakupov vedno bolj odvisen od možnosti obročnega plačila. Imetniki NLB kartic z odloženim plačilom lahko kupujejo na obroke na več kot 3000 prodajnih mestih po vsej Sloveniji, brez dodatnega potrjevanja dokumentacije, poti in stroškov.

NLB skupaj s trgovskimi partnerji podpira in organizira različne dogodke, na katerih se strankam nazorno predstavi, kako enostavno je plačilo na več obrokov z njihovimi NLB plačilnimi karticami. Osebni pristop vpliva na pozitivno izkušnjo strank, kar se v banki že izkazuje v povečanem obsegu kartičnega poslovanja. Poslovni partnerji s tem povečujejo prodajo in odgovarjajo na potrebe kupcev. Nama pri organizaciji tovrstnih dogodkov z NLB sodeluje že več let, kar kaže, da se je večer, namenjen ugodnejšim nakupom, že dodobra zasidral pri kupcih.

Vrata Name se bodo zvečer v Ljubljani odprla ob 20.30, v Škofji Loki pa že ob 20.00. uri. Za sproščeno večerno nakupovalno vzdušje bodo poskrbeli glasbeniki Slovenske filharmonije.

Korporativno komuniciranje