O-STA

Modnique s prvim lokaliziranim spletiščem poskrbel za rusko govoreče nakupovalce

Novo v celoti lokalizirano spletišče, prirejeno za vse številnejše mednarodne potrošnike

REDONDO BEACH, KALIFORNIJA --(BUSINESS WIRE)-- Globalni modni spletni trgovec Modnique je lansiral prvo lokalizirano spletno stran v ruščini, da bi svoji najhitreje rastoči skupini potrošnikov nudil nakupovanje, prilagojeno posebej zanje. Modnique.com/ru bo ponujal regionalno priljubljene sloge, bo povsem v ruščini in bo omogočal lokalne načine plačila. S tem bo ruskim kupcem po znižanih cenah omogočal nakup istih svetovnih oblikovalskih modnih znamk, ki so jih angleško govoreči kupci tako zelo vzljubili.

Ker kar 55 odstotkov vsega poslovanja podjetja Modnique poteka izven ZDA, je bilo nujno, da podjetje svoje kupce nagovori v njihovem maternem jeziku. Po pričakovanjih družbe McKinsey & Company naj bi se spletno nakupovanje med rusko govorečimi kupci do leta 2015 letno povečalo za 27 odstotkov, do leta 2014 pa naj bi spletni nakupi dosegli 25 milijard dolarjev. Poleg tega se bo verjetno letni prihodek na kupca v naslednjih dveh letih več kot podvojil na 1272 dolarjev in s tem prehitel Francijo, Brazilijo in Južno Korejo. Te napovedi se skladajo s podatki podjetja, saj so v letošnjem tretjem četrtletju v primerjavi z enakim obdobjem lani zabeležili kar 128-odstotno rast števila obiskov na spletni strani ter kar 145-odstotno rast prihodkov iz Rusije in Ukrajine.

"Pri naših angleško govorečih kupcih smo že uspešni, sedaj pa želimo ponuditi tudi različice naše spletne strani, ki bodo prilagojene različnim regijam po svetu," je povedal generalni direktor podjetja Modnique Einaras Gravrock in dodal: "Po opazovanju vzorcev obnašanja naših strank po svetu ter analizi mednarodnih trendov spletnega trgovanja smo se najprej odločili za lokalizacijo v ruščino."

Ekipa digitalnega marketinga pri podjetju Mondique aktivno sodeluje na ruskih družabnih omrežjih VK.com in Odnoklassniki ter izvaja usmerjene tržne kampanje v ruščini. Modnique.com/ru sprejema lokalne načine plačila, med drugim Qiwi, Webmoney, Yandex.Money in bančna nakazila lokalnih bank, poleg tega pa tudi plačila prek vseh svetovno znanih kreditnih kartic in PayPala. Spletišče ponuja pomoč strankam v ruščini med lokalno prilagojenimi urami, nudilo pa bo tudi pomoč pri urejanju dokumentov za plačilo carin in dajatev. Poleg brezplačnega pošiljanja za naročila nad 99 ameriškimi dolarji za omejeno obdobje so sklenili tudi pogodbo s podjetjem za poštne storitve, ki bo naročila dostavljalo po Rusiji.

O podjetju Modnique

Modnique je svetovni modni spletni trgovec s sedežem v južni Kaliforniji. Ustanovljeno je bilo leta 2011 in organizira elitne dogodke za oblačila, torbice, modne dodatke in otroke z do 85 odstotki nižjimi maloprodajnimi cenami. Podjetje je specializirano za posredovanje svetovnih trgovskih znamk. Dogodki in butiki, ki jih zastopajo, so izbrani za elegantne mednarodne potrošnike ter predstavljajo izdelke trgovskih znamk, ki ustrezajo različnim slogom in priložnostim.

Kontakt

za Modnique
Annie Pham +1 310 481 1431 int. 17

annie.pham@fusionpr.com

Vir: Modnique

Ta izjava za javnost je dostopna na naslovu:
http://www.businesswire.com/news/home/20131117005006/en