O-STA

​Danes forum o pospeševanju razvoja družbeno odgovornega podjetništva

Danes, 2. decembra 2013, se s pričetkom ob 9. uri v dvorani Povodni mož na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani pričenja Nacionalni forum socialnega podjetništva 2013, ki bo letos potekal pod geslom Investirajmo v neizkoriščene potenciale Slovenije.

Namen foruma je pospešiti razvoj družbeno odgovornega podjetništva v Sloveniji s spodbujanjem investiranja v neizkoriščene potenciale Slovenije. Udeleženci foruma bodo svoje izkušnje s področij razvoja socialnega podjetništva in ustvarjanja novih delovnih mest delili s predstavniki socialnih podjetij, novih zadrug ter malih in srednje velikih družbeno odgovornih podjetij. Med drugim bodo predstavljene tudi nove iniciative, namenjene izboljševanju bivalnih in življenjskih pogojev državljanov, ki bodo prilagojene potrebam vseh generacij v mestih in na podeželju.

Aktualne zakonodajne pobude in spremembe ter programi in aktivnosti s področja spodbujanja razvoja slovenskega socialnega podjetništva in zadružništva bodo predstavili predstavniki državnih institucij.

Vir: SPIRIT

http://data.si/blog/2013/12/02/danes-forum-o-pospesevanju-razvoja-druzbeno-odgovornega-podjetnistva/