O-STA

Kyocera predstavlja nov nivo tiskanja barv

Ljubljana, 4. december 2013 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavilo dve novi A3 večopravilni napravi z veliko hitrostjo tiskanja. TASKalfa 6551ci in 7551ci sta namenjeni uporabi v srednjih in večjih podjetjih, kot tudi v internih oddelkih tiskanja, ki potrebujejo profesionalno kakovost izpisov na zahtevo. Odlikuje ju napredna tehnologija barvnega tiskanja, ki ob mesečni zmogljivosti do 40.000 kopij, zagotavlja izjemno kakovost in bolj učinkovite delovne tokove.

Nova generacija hitrih A3 barvnih naprav ponuja celo paleto novih lastnosti, vključno z visoko produktivnostjo in odličnimi zmogljivostmi za barvno tiskanje v podjetjih kot tudi v profesionalnih okoljih. Novi gonilnik KX 6.0 vključuje novi barvni optimizator, ki omogoča deset različnih barvnih nastavitev in večplastno tiskanje. V kombinaciji z vrhunsko tehnologijo za gladenje robov, bodo dokumenti vedno izgledali vrhunsko.

Z dodanim krmilnikom Fiery, ki vključuje profesionalno upravljanje barv na osnovi standardov ICC, sta TASKalfa 6551ci in 7551ci zmožni dosegati najvišje nivoje učinkovitosti. Tako nadgrajene naprave bodo zadovoljile tudi najbolj zahtevne najzahtevnejše uporabnike, vključno z oddelki za marketing in podjetji, ki ponujajo storitev tiskanja končnim strankam.

Da so naprave del družine TASKalfa, pomeni, da je integracija v obstoječa omrežja gladka. Prav tako je Kyocerina odprta programska platforma HyPAS standardno dostopna v celotni seriji TASKalfa. Z združljivimi aplikacijami tako izboljšuje učinkovitost in avtomatizacijo ter omogoča prilagajanje naprave posebnim potrebam. Novi 10,1-palčni "multi-touch" barvni zaslon je preprost za uporabo. Podpira možnosti zumiranja s pomočjo dveh prstov (pinch to zoom) in upravljanja z drsenjem (swipe), osnovni zaslon pa je mogoče z bližnjicami prilagoditi vsakemu posameznemu uporabniku. Poleg tega pa je skupna poraba energije (TEC) do 36% nižja kot pri predhodnih modelih.

Bernhard Koll, Produktni vodja pri Kyocera Document Solutions Europe, je poudaril: "Oba izdelka sta opremljena z valji z dolgo življenjsko dobo 600.000 izpisov, ki zagotavljajo neprimerljivo učinkovitost in zanesljivost, zmanjšujejo čas nedelovanja naprav in odpadke ter tako zagotavljajo kupcem naprav maksimalno vrednost nakupa."

Večja prilagodljivost in učinkovitost

Pri vrhunskih modelih je prilagodljivost uporabe različnih medijev obvezna. Novi TASKalfi sta opremljeni s predali, v katere lahko naložite 8 različnih tipov medijev do kapacitete 7.650 listov, debeline do 300 g. Omogočeno je tudi tiskanje transparentov, kot tudi velik izbor načinov zaključevanja dokumentov.

Koll je potrdil: "Stranke lahko pričakujejo osupljivo kakovost barv in neprekinjeno učinkovitost, tako pri velikih serijah tiskanja kot tudi pri kompleksnih dokumentih."

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si