O-STA

V petek, 6. decembra - Dan mobilnega interneta v Telekomovih centrih

Ljubljana, 4. decembra - Telekom Slovenije je v času decembrskih obdarovanj pripravil prav posebno presenečenje - v petek, 6. decembra, bo v vseh 19 Telekomovih centrih po Sloveniji potekal Dan mobilnega interneta, v okviru katerega bo vsem uporabnikom na voljo paket predplačniškega Mobilnega Interneta, ki omogoča kar 100 dni neomejene uporabe interneta, po promocijski ceni 9,90 evra.

Paket predplačniški Mobilni Internet vsebuje SIM-kartico za podatkovni prenos, ki ima že prednaloženo dobroimetje v višini 20 evrov, kar omogoča zakup 100 dni mobilnega internetnega dostopa. Predplačniški Mobilni Internet uporabnikom storitev Mobitel torej nudi internetni dostop brez naročnine in brez vezave, zato pogosto pride prav vsem, ki dostopa do interneta ne potrebujejo vsakodnevno, tujcem, ki so začasno v Sloveniji, ter vsem tistim, ki želijo mobilni internetni dostop brez naročnine. Račun za predplačniško uporabo mobilnega interneta se lahko polni s karticami Mobi, plačilnimi karticami prek sistema Activa ali z Moneto.

S paketom predplačniškega Mobilnega Interneta imajo uporabniki na voljo tudi hitri mobilni internet Mobitel LTE/4G. Ta zagotavlja visoke hitrosti prenosa podatkov in izjemno odzivnost, s tem pa najboljšo uporabniško izkušnjo pri dostopu do interneta preko najhitrejšega mobilnega omrežja Telekoma Slovenije LTE/4G. Za uporabo potrebujejo le napravo, ki podpira LTE (tablični računalnik, USB-modem, mobilna WiFi-dostopna točka) ter vklopljeno storitev Hitri internet LTE/4G. Ta je brezplačna, prav tako pa zanjo ne plačajo priključne takse. Vklop Hitrega interneta LTE/4G je možen tako, da uporabnik na številko 1918 pošlje sporočilo SMS z vsebino: LTE.

Posebna ponudba Dan mobilnega interneta bo na voljo v vseh devetnajstih prodajnih centrih Telekoma Slovenije po vsej Sloveniji.

Redna cena omenjenega paketa znaša 29,90 evra.

Navedene cene vključujejo DDV.

Več o ponudbi Telekoma Slovenije na www.telekom.si.