O-STA

Kyocerine vrhunske A3 črno-bele večopravilne naprave najvišjega razreda

Ljubljana, 10. december 2013 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je dopolnilo svojo linijo A3 črno-belih večopravilnih naprav z modeloma TASKalfa 6501i in 8001i, ki ju odlikuje izjemna hitrost tiskanja. Novi napravi združujeta napredne delovne tokove in precejšne izboljšave v ekološkem delovanju s kakovostjo izpisov in možnostmi dela z dokumenti. S hitrostmi tiskanja 65 in 80 strani na minuto opravita brez težav tudi z najbolj zahtevnimi dokumenti.

Napravi se gladko povezujeta v obstoječa omrežja in združujeta mnoge lastnosti, ki so že dosedaj poosebljale kakovost Kyocerinih izdelkov, kot so na primer ekološko odgovorno delovanje, napreden dizajn in uporabniku prijazne lastnosti v obliki intuitivnega zaslona, ki je občutljiv na dotik in podpira možnosti zumiranja s pomočjo dveh prstov (pinch to zoom) in upravljanja z drsenjem (swipe). V meni je mogoče dodati ikone aplikacij HyPAS in ga tako prilagoditi uporabnikovim potrebam.

Bernhard Koll, Produktni vodja pri Kyocera Document Solutions Europe je komentiral novi razred: "Neprestano si prizadevamo zadovoljiti želje naših strank, zato novi 10,1-palčni barvni zaslon omogoča enostaven dostop do funkcij tiskanja, kopiranja, skeniranja in faksiranja. Za še preprostejšo uporabo, pa je mogoče integrirati programsko platformo HyPAS iz nadzorne plošče, ki spreminja napravo v prilagodljivo orodje za vse vrste delovnih tokov."

Uprabnost & Učinkovitost

Dandanes potrebujemo dostop do svojih dokumentov ne le v pisarni, temveč tudi na poti. Zato Kyocerina brezplačna aplikacija Mobile Print omogoča tiskanje dokumentov in e-pošte preko lokalnega Wi-Fi omrežja. Za nemoteno upravljanje, deljenje in uporabo dokumentov je poskrbljeno do najmanjše podrobnosti, dodane pa so tudi nove lastnosti, kot je na primer podvojena hitrost skeniranja s 180 stranmi na minuto - idealno za arhiviranje in oddelke z velikimi potrebami po tiskanju. Vgrajena možnost OCR skeniranja omogoča preprosto konverzijo skenov v dokumente formata PDF, po katerih je omogočeno iskanje in preprosto kopiranje in lepljenje delov besedila.

Vse bolj kompleksne potrebe tiskanja v podjetjih zahtevajo veliko prilagodljivost medijev, zato Kyocera ponuja do 8 različnih predalov s skupno kapaciteto 7.650 listov ter podpira posebne vrste papirja, tiskanje transparentov in veliko izbiro dodatnih možnosti zaključevanja dokumentov, ki povečujejo uporabnikovo učinkovitost. Novi gonilnik KX 6.0 prinaša možnosti tiskanja na zavihke in izboljšano kakovost tiskanja kot standard. Dodatne varnostne možnosti, kot je na primer integriran čitalec kartic ID za hitro avtentikacijo in dodatna tipkovnica za vnos sprememb, nudijo dodatno zaščito občutljivih dokumentov v podjetjih.

Varovanje okolja

Vzdrževanje visokih ekoloških standardov je del Kyocerine dolgoročne zaveze in dediščine. Serija TASKalfa sodi v sam vrh, kar se tiče okoljske skladnosti in nizke porabe energije. V primerjavi s svojimi predhodniki so vrednosti skupne porabe energije (TEC), po zaslugi pametnega načina rabe energije, ki iz načina varčevanja z energijo (Energy Save mode) aktivira le zahtevane funkcije, zmanjšane za do 40%.

Koll je še dodal: "Komponente z dolgo življenjsko dobo, kot so na primer valj z življenjsko dobo 600.000 izpisov ali razvijalna in grelna enota z življenjsko dobo 300.000 strani, zagotavljajo neprimerljivo učinkovitost in zanesljivost ter obenem znižujejo stroške, čas nedelovanja in odpadke. V osnovi, ponujamo vrednost, zanesljivost in seveda vrhunsko kakovost izpisa."

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si