O-STA

V začetku marca že 9. mednarodna konferenca o računalniški varnosti in mrežnih tehnologijah z ugledno mednarodno udeležbo - RISK 2014

Slovenija, 9.1.2014

Organizator konference, podjetje REAL security d.o.o., si prizadeva v slovenski in širši prostor regije Adriatik pripeljati novitete, znanje in izkušnje iz tujine, ki imajo za slovensko informatiko, pa tudi širše poslovno in družbeno okolje, dolgoročen pozitiven učinek. Letošnji RISK 2014 bo potekal med 5. in 6 marcem v kongresnem centru Thermana Laško. Konferenca RiSK tokrat zraven spremenjene lokacije prinaša tudi nekaj novosti, kot so konferenčni denar - RISKO, licitacija v humanitarne namene, podelitev nagrad za IT dosežke v letu 2013 in bolj interaktivne vsebine za vse udeležence. Letos bo tako prvič objavljena spletna stran s podporo na mobilnih napravah kot so tablice in telefoni. Več o tem najdete na:

www.risk-conference.com

"Elektronska varnost, nadzorovano ter optimizirano poslovno okolje postajata pomemben del razvoja naše družbe in eden od ključnih dejavnikov varnega komuniciranja in povezovanja, zato smo za njegov razvoj odgovorni vsi. Konferenca RiSK 2014 je premišljeno načrtovana in organizirana, prav tako komunikacijske aktivnosti, ki imajo namen promovirati znanje in izkušnje. Veliko je sprememb in novitet v tehnologijah ter seveda vsakodnevnih groženj nove vrste, zato tudi letos pričakujemo veliko medijsko pokritost in dober odziv javnosti ter seveda udeležencev in gostov od doma kot tudi iz tujine. Ob glavnem dogodku v Laškem, se bodo skozi celo leto odvijale tudi razne delavnice in dogodki, kot tudi konferenca v Beogradu, ki bo neke vrste ponovitev omenjene v Sloveniji. Letos računamo in realno pričakujemo na vseh dogodkih preko 700 udeležencev iz različnih poslovnih področij, od javne uprave, gospodarstva, bančništva, zavarovalništva kot tudi s področja majhnih in srednjih podjetij. Povdaril bi še morda, da smo za zaposlene v državni upravi zaradi strogih varčevalnih ukrepov pripravili posebne pogoje za udeležbo, saj smatramo, da bodo lahko s pridobljenim znanjem na konferenci pripomogli k razvoju varnega omrežja tudi znotraj državnih inštitucij. Zato vljudno vabimo strokovno javnost, da se nam seveda pridruži!" je dejal g. Renato Uhl, direktor in organizator konference RISK iz podjetja REAL security d.o.o..

###

O ORGANIZATORJU

REAL security d.o.o. je mednarodno računalniško podjetje, ki zagotavlja distribucijo programskih rešitev, skupaj s partnerji pa skrbi za kvalitetno svetovanje, načrtovanje, izgradnjo in vzdrževanje kompleksnih računalniških omrežij in zahtevnih programskih rešitev. Družba je najbolj aktivna na področju regije Adriatik, kjer ponuja kakovostne, zanesljive in preizkušene rešitve svetovno najbolj priznanih podjetij, kot so HP, INTEL-Mcafee, Safenet Inc. in mnogih drugih.


Več informacij o konferenci in prijavi najdete na spletnem naslovu:
www.risk-conference.com


Dodatne informacije:
info@risk-conference.com
t.:+386.2.234.74.74 ° f.:+386.2.234.74.75


Slike iz prejšnjih konferenc