O-STA

Dostop do oddaljenega namizja za iOS 7 in iPhone 5s

Visokotehnološko podjetje XLAB je izdalo ISL Light iOS 3.0, mobilno aplikacijo za podporo in dostop na daljavo, ki je sedaj polno kompatibilna z iOS 7 in optimizirana za iPhone 5s ter prinaša prenovljeno obliko besedilnih sporočil.

XLAB, eno vodilnih podjetij na področju razvoja programske opreme za delo na daljavo in spletne konference, je izdalo nov ISL Light iOS 3.0, ki je na voljo brezplačno v spletni trgovini App Store. ISL Light iOS, sedaj polno kompatibilen z iOS 7 in optimiziran za iPhone 5s, je aplikacija v oblaku za varen dostop do oddaljenega namizja. Po prijavi v svoj račun se uporabnik s svojim iPhonom ali iPadom enostavno poveže z oddaljenim računalnikom in nadzoruje oddaljeno namizje. Poveže se lahko z oddaljeno stranko na njen računalnik in ji ponudi profesionalno tehnično pomoč ali samostojno na svoj računalnik.

Pri najnovejši aplikaciji ISL Light iOS, na voljo v 19 jezikih, je izboljšano delovanje in prenovljena oblika besedilnih sporočil, ki se sedaj ujema s podobo značilno za Applove naprave. Svetovalec lahko s svojo stranko in prične besedilni pogovor in tako z njo komunicira med aktivno sejo.

Nova in stara oblika besedilnih sporočil [slika 1 spodaj]

Z več kot 10 milijoni sej na leto in več kot 99,96% neprekinjenim delovanjem XLAB z izdelki ISL Online zagotavlja zanesljivo programsko opremo za podporo in dostop na daljavo z visokimi varnostnimi standardi. Storitev deluje na vseh večjih operacijskih sistemih: Windows, Mac, Linux, iOS, Android in Windows Mobile.


Več o aplikaciji ISL Light iOS:

· Prenesite z App Store

· Spletna stran ISL Light iOS

Več o podjetju XLAB in izdelkih ISL Online

Podjetje XLAB nudi poslovni paket rešitev v oblaku za dostop do računalnika na daljavo, klepet z obiskovalci spletnih strani in spletno sestankovanje ISL Online. Z rešitvami ISL Online, ki delujejo na vseh večjih operacijskih sistemih (Windows, Mac, Linux, iOS, Android in Windows Phone), se hitro, enostavno in varno preko spleta povezuje nešteto računalnikov in mobilnih naprav z vsega sveta. Rešitve ISL Online do danes uporablja več kot 150.000 poslovnih uporabnikov, med njimi tudi Konica Minolta, Canon, Mitsubishi Electric, Coca Cola, E-uprava RS in Telekom Slovenije, ki na leto opravijo kar 10 milijonov sej.