O-STA

KYOCERA črno-bele večopravilne naprave za povečano produktivnost

Ljubljana, 14. januar 2014 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavilo dve novi črno-beli večopravilni napravi, ki dopolnjujeta prestižno linijo izdelkov TASKalfa. TASKalfa 1800 in 2200 prinašata lastnosti in zmogljivosti, potrebne za uspešno delo z dokumenti v malih podjetjih in delovnih skupinah.

Nova modela TASKalfa sta zamenjava za TASKalfa 180 in 220. S hitrostmi tiskanja 18 in 22 strani na minuto ponujata cel spekter lastnosti, vključno z barvnim skeniranjem in pregledno nadzorno ploščo. Sta idealna izbira za manjša podjetja, ki potrebujejo stroškovno učinkovito rešitev tiskanja.

TASKalfa 1800 in 2200 sta izdelani s Kyocerino priznano tehnologijo z dolgo življenjsko dobo. Valji, ki zdržijo 150.000 izpisov, pomenijo manj vzdrževanja in tako tudi bolj zanesljivo delovanje. To predstavlja ključno lastnost v majhnih podjetjih, kjer so IT strokovnjaki praviloma zasedeni z drugimi opravili. Primerna sta tudi za trge nove Evrope, kjer so tudi proračuni manjši in ne prenesejo dodatnih stroškov servisiranja.

Georgi Grigorov pritrjuje: "Rusija nam še vedno predstavlja ključno področje in trudimo se spodbuditi prodajo v tej regiji. Prodajno predstavništvo v Moskvi smo odprli septembra 2011 in tržni delež je zrasel skoraj 8% v dveh letih."

Zanesljivi in učinkoviti

TASKalfa 1800/2200 širita nabor Kyocerinih uporabniku prijaznih lastnosti in omogočata malim podjetjem karseda preprosto delo z dokumenti. Rešitve za barvno skeniranje z uporabo standarda Twain, omogoča uporabnikom preprost zajem, nastavitve in digitalizacijo dokumentov, ki so nujno potrebne lastnosti za vsako manjšo pisarno. Kopiranje identifikacijskih kartic potekapreprosto preko nadzorne plošče in omogoča kopiranje obeh strani originala na isto stran papirja v eni sami potezi. Tak način dramatično poenostavlja opravila kot so kopiranje kartic zavarovanja in osebnih izkaznic ter tako znižuje stroške z ekonomično rabo papirja in časa.

V manjših pisarnah ali podjetjih je lahko zagotavljanje zaupnosti poseben izziv. Zato sta novi napravi opremljeni s funkcijo Print box, ki je podobna rešitvi Private Print. Uporabnikom omogoča zaupnost tiskanja dokumentov na skupni napravi, tako da začasno hrani zaupni dokument na osebnem računalniku uporabnika in ga stiska šele, ko uporabnik pritisne gumb "Printbox" na napravi.

Grigorov dodaja: "Ti dve napravi omogočata Kyoceri zagotoviti zanesljive in učinkovite naprave z bogatim naborom podjetjem, ki potrebujejo dodano vrednost in izjemne rezultate. V trenutni gospodarski situaciji malim podjetjem ni lahko in ta izdelka prinašata funkcionalnosti in preprosto uporabo za sprejemljivo ceno."

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si