O-STA

Stallion Oilfield Services Ltd. razrešil primer kazni s stani občine Williams

WILLISTON, North Dakota --(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Stallion Oilfield Services Ltd. je sporočilo, da je komisija občine Williams uradno odobrila sporazum o poravnavi, ki prvotno kazen, naloženo Stallion Oilfield v povezavi z začasno nastanitvijo njegovih delavcev na območju občine Williams v lasti podjetja, znižuje z 2,6 milijona na 26.000 ameriških dolarjev. Prvotna kazen in medijska kampanja, ki ji je sledila, sta Stallionu narekovala posvetovanja in iskanje pravice na sodišču. Medtem ko Stallion še naprej vztraja, da je deloval skladno s pogojnim dovoljenjem, izdanim s strani komisije septembra 2013, se je odločil razrešiti stvar in umakniti pritožbo na okrožnem sodišču v Williamsu. Poravnava ne pomeni priznanja odgovornosti s strani Stalliona niti to ne izhaja iz umika pritožbe.

Spor je temeljil na nejasnosti glede tega, kaj predstavlja eno nastanitveno "enoto" in ne na kakšnem neprimernem ravnanju Stalliona. Obnovitev pogojnega dovoljenja s stani komisije, ki je veljavno do 1. maja 2014, odraža tako razumevanje in razrešuje primer.

Stallion ceni svoj odnos s komisarji, z občino Williams, in prebivalci Willistona in ostaja predan skupnosti, kot je to že od leta 2005.


Kontakti
Stallion Oilfield Services Ltd.
Robert J. Ryan, (713) 528-5544

Vir: Stallion Oilfield Services Ltd.

To sporočilo za javnost je na voljo na http://www.businesswire.com/news/home/20140114006560/en