O-STA

Synology je predstavil RackStation RS814+ in RS814RP+

Skalabilni, odporni in zanesljivi strežniki NAS s polnim naborom uporabnih programov.

Ljubljana, 24. januar 2014 - Synology je predstavil RS814+ in RS814RP+, strežnika NAS višine 1U s štirimi režami za diske, ki ponujata visoko zmogljive in razširljive rešitve za omrežno priklopljen pomnilnik s polnim naborom uporabnih rešitev za mala in srednje velika podjetja.

"Z eksponentno rastjo podatkov raste tudi potreba po večji procesorski moči. RS814+ in RS814RP+ sta zasnovana tako, da zadovoljita te potrebe in sta obenem optimizirana za uporabo v poslovnih okoljih z zagotavljanjem zmogljivosti, zanesljivosti in nadgradljivosti za sprejemljivo ceno," je izjavil Michael Wang, Produktni vodja pri Synology Inc.

Poganja ju 2,13 GHz dvojedrni procesor z 2GB DDR3 delovnega spomina in štirimi gigabitnimi mrežnimi priključki s funkcijo Link Aggregation. Tako RS814+/RS814RP+ prinašata hitrosti več kot 330 MB/s hitrost branja in 196 MB/s zapisovanja v RAID 5 konfiguraciji v okolju Windows. Podjetja lahko delovni spomin nadgradijo na do 4 MB, kar v kombinaciji z nadgradnjo hrambenega prostora na do 32TB z razširitveno enoto RX410 pomeni delovno okolje za uspešen razvoj.

RS814+/RS814RP+ sta opremljena z obširnim naborom zanesljivih mehanizmov za zagotavljanje nemotenega delovanja sistema tudi med nepredvidljivimi dogodki. Štirje mrežni vhodi s podporo za nadomestni način delovanja (failover) zagotavljajo redundanco v primerih nepričakovane izgube povezave, medtem ko sistem, ki omogoča pretikanje diskov med delovanjem, pomaga minimalizirati čas nedelovanja sistema med zamenjavo diskov. Dodatni napajalnik pri modelu RS814RP+ še dodatno zagotavlja neprekinjeno delovanje tudi v primeru okvare napajalnika.

Strežnika NAS Synology RS814+/RS814RP+ poganja DiskStation Manager (DSM) 4.3, intuitivni operacijski sistem, ki prinaša obilico programov in omogoča večjo učinkovitost dela. Synology je bil nagrajen s priznanjem PCMag Business Choice Award 2013, kjer je prejel najboljše ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, skupnim zadovoljstvom z napravo, vrednostjo in verjetnostjo, da bi napravo uporabnik priporočil.

Naprave Synology RackStation RS814+ in RS814RP+ so že na voljo tudi na slovenskem trgu.

Za več informacij, prosimo obiščite:

http://www.xenon-forte.si/novosti/synology.aspx ali

http://www.synology.com/en-global/products/overview/RS814+