O-STA

Seznam novih tiskalnikov in večopravilnih naprav Ecosys Kyocera

SEDEM NOVIH TISKALNIKOV IN VEČOPRAVILNIH NAPRAV ECOSYS KYOCERA

Ljubljana, 30. januar 2014 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavilo sedem novih barvnih večopravilnih naprav in črno-belih tiskalnikov, ki nadomeščajo svoje predhodnike. Nove naprave Ecosys prinašajo tehnologije z dolgo življenjsko dobo, ki so postale že zaščitni znak Kyocerinih izdelkov in ki zagotavljajo najnižje stroške v celotnem življenjskem obdobju naprave. Prenovljeni tiskalniški krmilnik v kombinaciji s podvojeno količino delovnega spomina in gigabitno mrežno povezavo zagotavljajo še hitrejše izpisovanje kompleksnih dokumentov. Zmanjšana poraba energije omogoča podjetjem dosegati najnovejše okoljske standarde in nizke stroške izpisov tudi v manjših podjetjih.

"Novi izdelki so opremljeni z izboljšanim programjem, ki omogoča podjetjem vseh velikosti bolj varno in učinkoviti komunikacijo. Potrebe uporabnikov so vedno v ospredju zato si ves čas prizadevamo prilagajati že preverjene tehnološke rešitve za zagotavljanje najvišje vrednosti, zanesljivosti in nizke skupne stroške lastništva." je izjavil Reiko Owada, Senior Manager Product Management.

Intuitivna poslovna orodja v barvah

Štiri nove Ecosys bavne večopravilne naprave, M6026cdn, M6526cdn, M6026cidn, in M6526cidn, nudijo visoko kakovostne izpise s hitrostjo tiskanja 26 strani na minuto. Te robustne naprave so idealne za uorabo v malih do srednje velikih delovnih skupinah, ki običajno mesečno natisnejo do 6.000 kopij. Večopravilnim napravam je možno dodati trdi disk (SSD) za podporo poenostavljeni rešitvi Upravljanja z dokumenti neposredno iz naprave, standardno pa so opremljene z delovnim spominom 1024 MB, ki je razširljiv na 2048 MB. Varnostne nastavitve omogočajo varne delovne tokove, avtentikacija uuporabnikov, lokalno in v omrežju, pa zagotavlja povečano zaščito dokumentov.

Napravi Ecosys M6026cdn in M6526cdn sta opremljeni z LCD zaslonom s petimi vrsticami, vrhunski napravi Ecosys M6026cidn in M6526cidn pa z barvnim zaslonom občutljivim na dotik in okoljem HyPAS. Vsi modeli pa prihajajo v različicah s faks enoto ali brez nje. Kyocerinna programska oprema HyPAS, za izboljanjem dostopa do informacij in delovnih tokov dokumentov, omogoča spremembo naprave v prilagojeno poslovno orodje v katerem koli okolju.

Ecosys M6026cdn in M6526cdn bodo v celotni Evropi na voljo od konca januarja, medtem ko bodo Ecosys M6026cidn in M6526cidn, z integriranim HyPAS okoljem, dosegljivi v prve četrtletju 2014.

Izjemne zmogljivosti v črno-beli tehniki

Poleg barvnih bo Kyocera predstavila tudi tri črno-bele tiskalnike s hitrostmi tiskanja 35 strani na minuto, ki vsebujejo večino že zgoraj omenjenih in prepoznavnih tehnoloških rešitev. Z visokimi hitrostmi tiskanja in do 256 MB delovnega spomina, izpisuje hitro tudi najbolj kompleksne dokumente. Skupna poraba električne energije je zmanjšana za do 31%, kar odraža Kyocerino zavezo zmanjševati negativen vpliv na okolje in nižati stroške poslovanja podjetij. Za povečanje prilagodljivosti so Ecosys P2035d, P2135d in P2135dn opremljeni z do štirimi predali za različne medije, ki podpirajo tiskanje na papir debeline do 220 gramov. Zato so te naprave idealne za podjetja, ki potrebujejo profesionalen in zanesljiv namizni tiskalnik z nizkimi stroški obratovanja.

Ecosys P2035d in P2135dn sta na voljo od 20, januarja 2014, Ecosys P2135d pa prihaja v začetku februarja 2014.

Več si lahko preberete na spletnem naslovu: http://www.xenon-forte.si/novosti/kyocera.aspx.

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si