O-STA

Uporabnikom storitev Mobitel odslej na voljo prvi resnično neomejen paket na trgu in številne ostale novosti

Ljubljana, 31. januarja - Novi naročniški paketi storitev Mobitel prinašajo prenovljen in posodobljen koncept ponudbe, ki sledi spremenjenim navadam uporabnikov mobilnih storitev. Telekom Slovenije bo tako s 1. februarjem 2014 zasebnim uporabnikom ponudil tri sklope cenovno dostopnih in prilagodljivih paketov z vključenimi količinami storitev.

Telekom Slovenije odslej uporabnikom ponuja štiri nove pakete Mobitel Neomejeni, ki so jih poimenovali A, B, C in D. Paket Mobitel Neomejeni D je prvi resnično neomejeni paket, ki je na voljo slovenskim uporabnikom mobilnih storitev, saj za 39 evrov na mesec vključuje tako neomejen prenos podatkov kot neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS in MMS v vsa slovenska omrežja.

Paket Mobitel Neomejeni A za 19 evrov na mesec nudi neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS/MMS v vsa slovenska omrežja, paket Mobitel Neomejeni B za 23 evrov mesečno uporabnikom omogoča neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS/MMS ter 512 MB prenosa podatkov, paket Mobitel Neomejeni C pa za 29 evrov na mesec poleg neomejenih klicev in pošiljanja sporočil SMS/MMS še 3 GB prenosa podatkov.

Uporabnikom, ki kličejo manj, več pa uporabljajo podatkovni prenos in komunicirajo prek sporočil SMS/MMS, sta namenjena paketa Mobitel Net z neomejeno količino sporočil ter večjimi količinami za prenos podatkov. Paket Net 2GB vključuje 100 minut klicev v vsa slovenska omrežja, neomejeno pošiljanje sporočil ter 2 GB prenosa podatkov za 17 evrov na mesec. Paket Net neomejeno pa omogoča neomejeno pošiljanje sporočil in prenos podatkov, hkrati pa vključuje še 100 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja za 29 evrov mesečno.

Cenovno najugodnejši novi paket Mobitel Enostavni 100 za samo 9,90 evra mesečno ponuja 100 enot mobilnih storitev in je odlična rešitev za manj zahtevne uporabnike. Novost je tudi paket Mobitel Enostavni 300 s 300 enotami storitev za 13,90 evra mesečno.

Za brezskrbno uporabo mobilnih storitev imajo vsi novi paketi vključeno prenovljeno storitev Monitor alarm zakupljenih količin, ki uporabnike prek SMS-sporočila opozori, ko dosežejo 80 % zakupljenih količin. Po želji lahko obvestila Monitor alarma prejemajo tudi na dodatno mobilno številko ali elektronski naslov.

Ob tem so v Telekomu Slovenije pripravili tudi posebno olimpijsko ponudbo Kupon ugodnosti, ki bo veljala v promocijskem obdobju od 6. 2. do 31. 3. 2014. V tem obdobju bodo obstoječi in novi naročniki storitev SiOL lahko ob vezavi pridobili Kupon ugodnosti za nižjo mesečno naročnino dveh novih paketov (Enostavni 300 za 9,90 evra in Neomejeni C za 23 evrov). S kuponom ugodnosti si lahko zagotovijo trajno nižjo mesečno naročnino ali pa ga podarijo.

Skupaj z novimi naročniškimi paketi Enostavni je na voljo tudi nova storitev Opcija 100, ki za samo 4 evre mesečno prinaša dodatnih 100 enot, ki jih uporabnik porabi po svoje. Uporabnik si jo vključi z obrazcem ali sporočilom SMS (ključno besedo OPCIJA 100 pošlje na številko 1918). Seveda se lahko odločijo tudi za dodatni zakup prenosa podatkov, kjer 1 GB dodatnega prenosa podatkov dobijo v okviru novih naročniških paketov za 6 evrov.

Več o ponudbi novih naročniških paketov Mobitel bo 1. 2. na voljo na www.telekom.si.