O-STA

Kyocera je predstavila 5 zmogljivih črno-belih večopravilnih naprav

Ljubljana, 4. februar 2014 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je predstavilo skupino dostopnih večopravilnih naprav, ki nadomeščajo predhodne modele. Nove naprave so idealne za visoko kakovostno tiskanje večjih serij. ECOSYS M2030dn PN, M2030dn in M2530dn se ponašajo s hitrostjo tiskanja in kopiranja 30 strani na minuto, medtem ko ECOSYS M2035dn in M2535dn zmoreta zavidljivih 35 strani na minuto. Visoko zmogljive naprave so ustvarjene za izboljšanje produktivnosti v malih in srednje velikih delovnih skupinah.

Mnogi trgi še vedno potrebujejo zmogljive in hitre naprave z nizkimi stroški obratovanja. Zato nove večopravilne naprave prinašajo vrsto stroškovno učinkovitih lastnosti, kot so obojestransko tiskanje, nizka poraba energije in le 7 sekund do izpisa prve kopije. Koncept menjave samo tonerja naprav ECOSYS dramatično zmanjšuje stroške tiskanja in tako zmanjšuje tudi celotne posredne in neposredne stroške, ki nastanejo v celotnem življenjskem obdobju naprav, izboljšuje zanesljivost in znatno zmanjšuje odpadke. Poleg tega pa zmanjšuje tudi do 44% vrednosti TEC (skupne porabe energije).

Koncept ECOSYS je od sedaj tudi izražen v poimenovanju naprav. S strukturo, ki se osredotoča na jasnejše prepoznavanje lastnosti modelov glede na tip in hitrost izpisovanja, tako pri tiskalnikih kot tudi večopravilnih napravah.

Georgi Grigorov, Produktni vodja pri Kyocera Documents Solutions Europe je izjavil: "Osredotočamo se na zagotavljanje naprednih lastnosti, tako pri vstopnih modelih kot tudi pri napravah srednjega razreda. Nove serije so bogate z lastnostmi, ki povečujejo preprostost uporabe in produktivnost ter obenem nižajo stroške obratovanja in vzdrževanja. Te naprave so idealne za podjetja, ki želijo nižati svoje stroške."

Nova serija je tudi opremljena z novim izboljšanim krmilnikom, ki omogoča hitro procesiranje dokumentov in tako zmanjšuje ozka grla, ki ovirajo nemoteno delo v podjetju. S 512 MB RAM-a pa je mogoče še tako kompleksne dokumente tiskati hitreje. Vse naprave imajo možnost kopiranja in barvnega skeniranja, ECOSYS M2030dn, M2530dn, M2035dn in M2535dn pa so opremljene tudi s 50 listnim podajalnikom dokumentov, ki omogoča hitro skeniranje in kopiranje dvostranskih dokumentov.

Gigabitna mrežna povezava pa v navezi z vrsto varnostnih funkcij za varovanje dokumentov skrbi, da delo na napravi, ki jo uporablja večje število uporabnikov, poteka nemoteno.

Danes, ko je delo vse bolj mobilno in prilagodljivo, je brezžično tiskanje nujno potrebno. Zato je vseh pet novih modelov opremljeno in združljivo z rešitvami Mobile Print in AirPrint, kar omogoča izboljšanje produktivnosti, tako na delovnem mestu, kot tudi na poti.

Vsi izdelki so na voljo že tudi v Sloveniji. Več si lahko preberete na spletnem naslovu: http://www.xenon-forte.si/novosti/kyocera.aspx.

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:
Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si