O-STA

BTC v duhu družbene odgovornosti podpira najboljše slovenske gimnastičarje

V imenu družbe BTC je njen predsednik uprave Jože Mermal včeraj v Vodnem mestu Atlantis podpisal novo sponzorsko pogodbo z 10 najboljšimi slovenskimi gimnastičarji in gimnastičarkami. Družba BTC je velik podpornik športa, s slovenskimi telovadci in telovadkami pa sodelujejo že vrsto let.

V letošnjem letu bodo v družbi BTC podprli kar 10 članov Gimnastične zveze Slovenije, med njimi štiri ženske: Adelo Šajn, Sašo Golob, Tejo Belak in Ivano Kamnikar in šest moških: Mitjo Petkovška, Saša Bertonclja, Roka Klavoro, Alena Dimica, Žiga Šilca in Gregorja Saksido.

Kot je ob podpisu pogodbe povedal Jože Mermal, predsednik uprave BTC-ja, so v BTC-ju ponosni, da lahko slovenskim telovadkam in telovadcem pomagajo pri doseganju zastavljenih ciljev. "Vesel sem, da botrujemo uspehom naših telovadcev že toliko let. V družbi BTC verjamemo, da se bodo letos na Svetovnem prvenstvu na Kitajskem in Evropskem prvenstvu v Bolgariji slovenski telovadci in telovadke odlično odrezali. Sponzorstva športnikov so tudi sicer del naših družbeno odgovornih prizadevanj. Ponosen sem, ker s tem krepimo slovenski šport, posameznikom in organizacijam pa dajemo priložnost, da se na svoj način pokažejo in dokažejo tako v domačem kot mednarodnem prostoru. Poleg tega tovrstni projekti posredno ali neposredno vračajo družbi BTC: prispevajo k njegovemu ugledu, prepoznavnosti in priljubljenosti."

Predsednik uprave BTC-ja je po podpisu pogodbe vsem prisotnim razkazal tudi nov sodoben Strokovni center zdravja, ki je odprt od letošnjega leta v Vodenem mestu Atlantis. V njem se izvajajo programi Fitnes klinike, LPG endermologije, Individualne terapije in Terapije z ribicami. Programi Strokovnega centra zdravja so namenjeni vsem, ki želijo izboljšati splošno počutje, telovaditi ali pa se prepustiti negi stopal, obraza in telesa.