O-STA

Ekskluzivna novost na slovenskem trgu: ovitki 3freeD, individualizirani ovitki za iPhone 5s, že v Telekomovih centrih

11. februar 2014

Ljubljana, 11. februarja - Telekom Slovenije je v sodelovanju s podjetjem Ortotip kot novost na slovenskem trgu pripravil ekskluzivno ponudbo 3D-tiskanih ovitkov za iPhone 5s. Ovitki 3freeD so na voljo v štirih različnih motivih, pri nakupu v E-trgovini Telekoma Slovenije pa lahko kupec izbrani ovitek personalizira z osebnim napisom in izbira med šestimi barvnimi različicami.

Posebnost ovitkov za iPhone 5s, ki se tržijo pod blagovno znamko 3freeD, je v tem, da so narejeni z uporabo 3D-tiska. To pomeni, da so vsi izdelki narejeni v eni sami tehnološki fazi brez spajanja ali sestavljanja in so uporabni kot popolnoma funkcionalni izdelki, izdelani iz poliamidnega (najlona) materiala in so ročno barvani. Izdelki so plod slovenskega razvoja in slovenskih oblikovalcev.

V Telekomovih centrih so na voljo ovitki 3freeD za iPhone 5s s štirimi različnimi motivi: mikrostruktura zlatà v rumeni barvi in vrteči zobniki v modri barvi ter srce z jabolkom ali brez v rdeči barvi; slednja sta tudi primerno darilo za bližajoče valentinovo. V E-trgovini Telekoma Slovenije lahko uporabniki izbirajo med ovitki 3freeD v dodatnih barvnih različicah, hkrati pa jih lahko poljubno opremijo s sporočilom ali posvetilom, dolgim največ 20 znakov.

Do petka, 14. februarja, poteka tudi nagradna igra "Valentinovo", v kateri uporabniki z verzi na temo valentinovega sodelujejo v nagradnem žrebanju za personaliziran ovitek 3freeD z motivom srca. Uporabnik v nagradni igri sodeluje tako, da na številko 041 140 000 pošlje SMS s ključno besedo VALENTINOVO. Po prejetem povratnem SMS-sporočilu pošlje še en SMS, v katerega vpiše: ključno besedo VALENTINOVO, avtorski verz (do 20 znakov s presledki) ter osebne podatke (ime, priimek, e-naslov). Pravila in pogoji sodelovanja v nagradni igri so objavljena na www.telekom.si.

Telekom Slovenije je kot družbeno angažirano podjetje, ki spodbuja razvoj in inovacije tudi v širšem okolju, podprl projekt 3freeD podjetja Ortotip. Podjetje Ortotip je v preteklih letih prejelo več priznanj Gospodarske zbornice Slovenije za inovacije in sodi med vodilna podjetja na področju svetovanja in izdelave maloserijskih in prototipnih izdelkov z dodajalnimi tehnologijami. Izdelki so narejeni s tehnologijo selektivnega laserskega taljenja iz poliamidnega materiala in drugih kompozitnih materialov. Sodelovanje Telekoma Slovenije in razvojnega visokotehnološkega podjetja Ortotip, ob podpori oblikovalke Olge Košice in grafičnega oblikovalca Roka Marinška, predstavlja začetek novega pristopa k ponudbi izdelkov na slovenskem trgu.

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za odnose z javnostmi