O-STA

Vabilo k udeležbi na lokalnem srečanju projekta Dialog mladih 2.0: Vključujemo!

Mladi smo potencial in ne strošek!

Povej naprej!

Spoštovani predstavniki medijev,

vabimo vas, da se nam v petek, 14.3. ob 11.30 v Dijaškem domu Ivana Cankarja (stavba A), Poljanska 26, Ljubljana pridružite na srečanju mladih in odločevalcev v okviru projekta strukturiranega dialoga z naslovom Dialog mladih 2.0: Vključujemo!. V tem času bo potekala aktivna razprava med mladimi in odločevalci na temo socialnega vključevanja mladih, kratek pozdravni nagovor pa bo imel tudi župan Zoran Janković. Od odločevalcev so udeležbo že potrdili: Andrej Čuš, Matevž Frangež (poslanca), mag. Mateja Demšič (sekretarka - vodja Oddelka za kulturo in vodja Urada za mladino Mestne občine Ljubljana), mag. Jurij Snoj in Sandi Meke (Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Ljubljana).

Projekt Dialog mladih 2.0: Vključujemo! poteka v organizaciji Mladinskega sveta Slovenije in Mladinske mreže MaMa ob podpori Nacionalne agencije programa Mladi v akciji in Urada RS za mladino. V Ljubljani kot lokalni koordinator sodeluje še Javni zavod Mladi zmaji ter kot so-koordinator Mladinski svet Ljubljana. Gre za izvedbo 10-ih lokalnih srečanj po vsej Sloveniji, kjer bodo mladi oblikovali in predstavnikom lokalnih oblasti predstavili konkretne predloge in ukrepe za izboljšanje položaja mladih na lokalni ravni ter splošno v Sloveniji. Mladi se bomo osredotočili na možnosti socialne vključenosti mladih, na področjmu katere je trenutno med najbolj aktulanimi temami ravno zaposljivost mladih.

Resnično bomo veseli, če se nam boste na dogodku pridružili tudi vi ter ponesli vest o dogodku v širšo javnost.

Prosimo, da svojo udeležbo na dogodku potrdite na maja.majcen@mladizmaji.si. Za dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo na 051 659 029 (Maja Majcen).


Lep mladinski pozdrav,

Maja Majcen
Javni zavod Mladi zmaji