O-STA

Brezplačno preizkušanje SafeNet rešitev Cloud-Based Encryption ter Secure Key Management za strežniški oblak AWS

21.3.2014

SafeNet, vodilni proizvajalec rešitev iz različnih segmentov področja informacijske varnosti, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je marca 2014 obvestil, da lahko zainteresiranim organizacijam zagotovi brezplačno preizkušanje njihovih rešitev za šifriranje podatkov v strežniškem oblaku Amazon Web Services.

30 dni brezplačnega preizkušanja ProtectV ter Virtual KeySecure, rešitev za zaščito uporabniških podatkov AWS storitev.

Za storitve v strežniškem oblaku AWS so strankam trenutno na razpolago varnostne rešitve za šifriranje SafeNet ProtectV ter Virtual KeySecure, obe je mogoče tudi brezplačno preizkušati za 30 dni. ProtectV omogoča šifriranje virtualnih instanc, Virtual KeySecure pa je utrjena programska naprava za zanesljivo upravljanje in varno hranjenje šifrirnih ključev za ProtectV. Brezplačni dostop je na voljo na AWS Marketplace. Po tridesetih dneh lahko ProtectV in Virtual KeySecure pretvorimo v urno ali mesečno obračunavano, prav tako na AWS. Vse relevantne SafeNet rešitve za šifriranje zagotavljajo strankam doseganje visoke ravni zaščite občutljivih podatkov tako v oblaku kot tudi v njihovem lastnem informacijskem omrežju.

Citati

Terry Hanold, podpredsednik, trženje strežniških oblakov, AWS: "We're excited to add free trial versions of SafeNet's ProtectV and Virtual KeySecure products to the AWS Marketplace. With these offerings, customers can start using SafeNet software in a matter of minutes, at no additional charge during the trial. Shifting to production usage is friction-free, with no migration required, and software charges simply appearing on the customer's AWS bill."

David Etue, podpredsednik, strateški razvoj, SafeNet: "Organizations have recognized that encryption and strong key management are essential to illustrating control and compliance for high value information in the cloud, but might not have known how to get started. With free trials of SafeNet offerings in the AWS Marketplace, we've made it simple for customers to see how easy it is to deploy a robust cloud encryption framework."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.safenet-inc.com/news/2014/aws-customers-get-free-cloud-encryption-trial-or-key-management-trial/

### ### ###

O podjetju SafeNet

SafeNet je vodilni globalni ponudnik rešitev s področja informacijske varnosti, ki svojim strankam nudi popolno varnost z uvajanjem tehnologij za kodiranje podatkov v namene zaščite komunikacij, intelektualne lastnine in digitalnih identitet. SafeNet tehnologije so tako rekoč standard za varno povezovanje oddaljenih odjemalcev; podjetje je vodilni ponudnik na tržišču USB avtentifikacijskih tokenov, ki odpravljajo potrebo po uporabniških imenih in geslih in tako eliminirajo s tem povezane težave (upravljanje gesel); na področje zaščite komunikacij spadajo še SSL naprave (SSL acceleration devices), ki zagotavljajo hitrost, zanesljivost in varnost online transakcij. Programski izdelki s področja varnosti in licenciranja izdelkov zagotavljajo varnost podatkov v mirovanju (kodiranje diskov in posameznih datotek, kodiranje podatkov na prenosnih medijih) in preprečujejo piratizacijo programske opreme oz. vseh avtorskih izdelkov. SafeNet omogoča varnost komunikacij, varnost identitet, varnost mirujočih podatkov in varno poslovanje aplikacij.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.safenet-inc.com

Dodatne informacije:

Daniel Bednjički, projektni vodja

daniel.bednjicki@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com