O-STA

Kyocerina naprava prejela nagradi 'WINTER PICK 2014' in 'HIGHLY RECOMMENDED' testnega laboratorija BLI

TASKalfa 5551ci, barvna večopravilna naprava, se je na testu organizacije Buyers Laaboratory izkazala z izjemno zanesljivostjo in zmogljivostmi.

Ljubljana, 24. marec 2014 - Kyocera Document Solutions, eno vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je objavilo, da je barvna večopravilna naprava TASKalfa 5551ci prejela priznanje "Highly Recommended" testnega laboratorija Buyers Laboratory LLC (BLI). BLI, vodilni ponudnik neodvisnih in primerjalnih podatkov o izdelkih za upravljanje z dokumenti, je KYOCERA TASKalfo 5551ci odlikoval tudi s priznanjem "Winter Pick 2014" z obrazložitvijo, da je izdelek: "Izjemna A3 barvna večopravilna naprava s hitrostmi tiskanja od 51 do 60 strani na minuto". Raziskovalci neodvisnega laboratorija so posebej izpostavili dva razloga za tako močno priporočilo: zanesljivost in celovita zmogljivost.

V rezultatih testa je BLI navedel hitrosti tiskanja 50 strani na minuto v barvah in 55 v črno-beli tehniki, kot tudi "nadpovprečne zmogljivosti skeniranja, vključno z majhnimi stisnjenimi datotekami barvnih skenov in nadpovprečno hitrim skeniranjem v obojestranskem (duplex) načinu". BLI je prav tako izpostavil, da je robustna večopravilna naprava presegla objavljeno največje število izpisov z enim polnjenjem tonerja v vseh štirih barvah. Enako pomembna je bila sposobnost opravljanja več opravil hkrati. BLI ugotavlja, da "TASKalfa praktično nima nobenih zakasnitev med opravili, in da je število tiskalniških opravil, ki jih lahko pošljete na napravo, omejeno le z velikostjo pomnilnika".

Kot najbrž najpomembneje pa BLI izpostavlja vrednost Kyocerine večopravilne naprave. Objektivna cenovna analiza raziskovalcev BLI je razkrila, da ima "TASKalfa 5551ci nižjo ceno od večine primerljivo opremljenih modelov, medtem ko ponuja zelo dober nabor zmogljivosti, ki vključujejo eno največjih standardnih kapacitet pomnilnika in trdega diska, kot tudi največjo maksimalno kapaciteto predalov za papir v svojem razredu".

V okviru testiranja je BLI preveril vsa ključna področja učinkovitosti. TASKalfa 5551ci je bila boljša od primerljivih modelov konkurenčnih proizvajalcev in je prejela najboljše ocene za zanesljivost, večopravilnost, administrativna orodja, preprostost uporabe, preprostost mrežne namestitve, funkcije skeniranja, nabor lastnosti in vrednost. BLI je spoštovan neodvisni ponudnik analitičnih podatkov, ki jim kupci in vodje IT v podjetjih zaupajo in jih upoštevajo pri odločanju o nakupih opreme za upravljanje z izpisi dokumentov.

###

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

O organizaciji BUYERS LABORATORY LLC

Buyers Laboratory LLC (BLI) je vodilni in neodvisni dobavitelj analitičnih podatkov in storitev. Že več kot 50 let, se kupci zanašajo na podatke BLI pri sprejemanju nakupnih odločitev, medtem ko se strokovnjaki s področja upravljanja z dokumenti opirajo nanje pri izpostavljanju konkurenčnih prednosti v marketinških strategijah. Storitve BLI, ki so dosegljive tudi z mobilnih naprav, vključujejo obširno zbirko testnih poročil, slikovnega materiala in dokumetov proizvajalcev, kot tudi orodij, ki pomagajo pri načrtovanju izdelkov, računanju skupnih stroškov lastništva (TCO) in ugotavljanju letne porabe energije. BLI se tudi posvetuje s proizvajalci in jim pomaga pri razvoju in trženju bolj učinkovitih izdelkov in potrošnega materiala. Za več podatkov obiščite: http://www.buyerslab.com/.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.eu.

Kyocera Document Solutions je podružnica v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki je leta 2009 obeležila 50. obletnico obstoja. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si