O-STA

Guidance Software 2014 SC Magazine Awards : Wins Reader Trust Award

14.4.2014

Guidance Software, vodilni svetovni ponudnik rešitev, storitev in izobraževanja za področje digitalnih forenzičnih raziskav ter eDiscovery, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je januarja 2014 obvestil, da je njihova družina rešitev za računalniško forenziko EnCase že četrtič v petih letih osvojila priznanje za najboljšo tovrstno rešitev - "Best Computer Forensic Tool". Več sto ponudnikov izdelkov za podjetja, vlade, izobraževalne institucije, neprofitne organizacije ali druge industrije je sodelovalo v izboru v kategoriji "Reader Trust Award". Za EnCase se je odločila žirija SC Magazine bralcev, ki vključuje velika, srednja in majhna podjetja iz vseh večjih vertikalnih tržišč kot so finančne storitve, zdravstvo, vlado, trgovina in izobraževanje.

Več podrobnosti in popoln seznam kategorij in vseh zmagovalcev lahko najdete na sej spletni strani: http://www.scmagazineus.com/awards.

Citati

Victor Limongelli, predsednik in CEO, Guidance Software: "This acknowledgement by SC Magazine readers for the fourth time in the last five years is a testament to the impact that the EnCase family of products has on enterprises. Guidance Software will strive to continually build on the success of the EnCase product line in a way that solves the most critical, real-world cybersecurity and digital-investigations challenges."

Illena Armstrong, podpredsednica uredništva, SC Magazine: "The demand for security grows as threats become more sophisticated. To be selected by knowledgeable security professionals as the best makes a bold statement about the power of a product. The SC Magazine Awards are the premier recognition for IT security professionals and products that fend off the myriad security threats in today's corporate world."

EnCase Forensic je eden od samostojnih izdelkov platforme EnCase - družine rešitev za digitalno forenziko, eDiscovery in raziskave podjetja Guidance Software. Je eden od najstarejših programov z intuitivnim grafičnim vmesnikom iz tega področja in standardno orodje za pomoč pri preiskavah v mnogih vladnih organizacijah, zasebnih pravnih in detektivskih pisarnah in v komercialnih agencijah. Glavni namen tega orodja je pomoč preiskovalcem pri izvajanju elektronskih preiskav, tj. predvsem pri preiskovanju računalniških sistemov oz. v bistvu pomnilniških enot - trdih diskov in drugih pomnilniških komponent.

EnCase Forensic v7 nove inovativne funkcije, ki omogočajo hitrejše in učinkovitejše izvajanje digitalnih preiskav. Preiskovalci lahko s tem orodjem v veliki meri avtomatizirajo obdelavo podatkov, hitreje preiskujejo pomembne dokaze, podrobno pregledujejo elektronsko pošto in še hitreje pripravljajo učinkovita poročila:

· intuitiven in pregleden uporabniški vmesnik,
· zmogljivo procesiranje podatkov,
· poenoteno iskanje,
· enostavni pregled elektronske pošte,
· integrirane funkcije za zajem iz pametnih telefonov,
· izredno hiter dostop do posameznih preiskav,
· fleksibilna poročila.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.guidancesoftware.com/about/Pages/newsroom/post/Guidance-Software-Wins-Reader-Trust-Award-in-2014-SC-Magazine-Awards.aspx

### ### ###

O podjetju Guidance Software

Guidance Software je vodilno podjetje na področju odkrivanja in digitalnih preiskav, njihov EnCase uporabljajo v vladnih organizacijah, pravnih agencijah in komercialnih podjetjih, kot glavno orodje za učinkovito preiskovanje. Pokrivajo področja preprečevanja kraje intelektualne lastnine, upravljanja z incidenti, skladnosti s standardi in elektronskega odkrivanja podatkov. Odkriti in temeljito zavarovani digitalni dokaz so veljavni na sodiščih. EnCase uporablja več kot 100 podjetij iz seznama Fortune 500 in polovica iz Fortune 50.

Podjetje opravlja tudi posebej za stranke prirejene storitve iz omenjenih področij, z ekipo pravnih strokovnjakov z izkušnjami v detektivskih, policijskih in drugih vladnih organizacijah, svetovalcev za področje eDiscovery in sodne procese, specialistov informatike in projektnih vodij z izdatnimi izkušnjami upravljanja projektov digitalnih preiskav. Vsako leto se pri njih izuči okoli 6000 pravnih strokovnjakov, sodelavcev vladnih agencij, policistov, neodvisnih preiskovalcev in drugi. Stranke podjetja so vladne agencije in korporacije iz praktično vseh panog.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.guidancesoftware.com/


Dodatne informacije:
Alen Šalamun, projektni vodja
alen.salamun@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com