O-STA

SZJ Mestne občine Velenje - Župan sprejel zaposlene s področja zdravstva

Velenje, 9. maj 2014 - Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič je včeraj na sprejem povabil zaposlene v Zdravstvenem domu Velenje, Lekarni Velenje, Domu za varstvo odraslih Velenje, Bolnišnici Topolšica in zasebnike s koncesijo. Maj je namreč mesec, ko obeležujemo tudi svetovna dneva babic ter medicinskih sester in zdravstvenih tehnikov.

Gostje so si v Domu kulture Velenje ogledali plesno - glasbeno predstavo Jukebox app, ki so jo pripravili dijakinje in dijaki Šolskega centra Velenje ter učenci Glasbene šole Gvido.

Po programu so udeležence županovega sprejema povabili še v Galerijo Velenje, kjer so dijaki in dijakinje Šole za storitvene dejavnosti Šolskega centra Velenje pripravili dobrote iz Prekmurja.

Župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič enkrat letno sprejme tudi zaposlene v javnih zavodih s področja izobraževanja in kulture, prostovoljce in pripadnike Civilne zaščite ter drugih organizacij s področja zaščite in reševanja, saj se jim na ta način želi zahvaliti za dobro in odgovorno delo, ki je za lokalno skupnost izjemno pomembno.