O-STA

Synology na sejmu Computex 2014 prejel tri nagrade Best Choice

Ljubljana, 3.6. 2014 - Synology je na sejmu Computex 2014 prejel priznanja "Best Choice" za tri svoje izdelke: RackStation RS18015xs+, Embedded DataSystem EDS14 in Surveillance Station 6.3. Izbrani so bili v konkurenci 447 izdelkov, ki jih je prijavilo 183 podjetij. Izbirno komisijo sestavljajo strokovnjaki s posameznih področij tehnologije, akademskih krogov, medijev in vladnega sektorja. Nagrado Computex Best Choice prejmejo izdelki, ki so v zadnjem letu najbolj izstopali in ki postavljajo standarde na svojem področju tehnologije. Synology je ta čast doletela že četrto leto zapored.

Synology RS18015xs+ je izstopal v kategoriji Sistemov za varovanje podatkov z zagotavljanjem zanesljive in zmogljive rešitve NAS za podjetja, ki potrebujejo neprekinjeno delovanje z bogatim naborom poslovnih rešitev. RS18015xs+ prinaša napredno rešitev za stalno dosegljivost, samodejen sistem za nadomestni način delovanja gruče strežnikov in tako zagotavlja maksimalno dosegljivost sistema. Vse ključne komponente RS18015xs+ so redundantne, vključno z napajanjem, razširitvami SAS in mrežnimi vhodi. Z edinstvenim Synologyjevim operacijskim sistemom DiskStation Manager (DSM), RS18015xs+, ponuja napredno podporo virtualizaciji in celovito zaščito podatkov.

Synology EDS14 je prepričal komisijo v kategoriji IPC & Vgrajenih izdelkov z zagotavljanjem trpežne in zanesljive rešitve NAS, ki jo je mogoče uporabiti za različne posebne namene. EDS14 je majhnih mer, odporen na tresljaje in zasnovan tako, da prenese ekstremne razmere pri temperaturah med -20 in 50 ˚C. Opremljen je z režo za priključitev high-speed SDXC UHS-I SD spominskih kartic in dvema mrežnima vhodoma s podporo za nadomestni način delovanja, kar mu zagotavlja zmogljivosti in prostor za hrambo ter tako maksimalno zanesljivost. Prilagojeni so za različne namene uporabe in prenesejo nihanje električne napetosti med 7 in 24 Volti ter so združljivi z razdelilci PoE (napajanje preko Ethernet mrežnega kabla). Na napravah je nameščen operacijski sistem DSM, ki prinaša bogat izbor programov za izboljšano produktivnost uporabnikov in nadzor tudi na poti.

Synology Surveillance Station 6.3 je zmagoval v kategoriji Varnost z zagotavljanjem napredne rešitve nadzora. Surveillance Station 6.3 podpira 64 kanalov za sočasno neposredno spremljanje ali predvajanje posnetkov v ločljivosti 720p. Možnost Centralnega sistema upravljanja (CMS) omogoča nadzor razširjenega sistema snemalnih strežnikov in preko 1.000 IP kamer, z ene same točke upravljanja. S podporo za snemanje ob mejnih pogojih in slabih povezavah, zagotavlja nemoteno snemanje tudi v primeru nedosegljivosti omrežja. Z mobilno aplikacijo DS cam pa, preko mobilnih naprav z operacijskimi sistemi iOS ali Android, omogoča nadzor od koderkoli in kjerkoli.

Synology bo svoje nagrajene izdelke RS18015xs+, EDS14 in Surveillance Station 6.3 predstavil na Computexu 2014, ki je največji sejem opreme IT v Aziji in eden od najpomembnejših ICT dogodkov na svetu. Če vas pot zanese v ta del sveta, nas boste našli na stojnici J0118, 1/F, Taipei World Trade Center, Nangang Exhibition Hall, Taiwan, med 3. in 7. junijem.

Prosimo, obiščite www.synology.com/en-global/company/news/article/455 za več informacij.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si