O-STA

Spodbujate zelena delovna mesta? Prijavite se na natečaj!

V okviru projekta "Spodbujamo zelena delovna mesta" je razpisan natečaj "Partnerstva za zelena delovna mesta: dobre prakse podjetij in lokalnih skupnosti". Rok za prijavo na nagradni natečaj je 10. september 2014 do 12h.

Cilj natečaja je spodbuda interesa podjetjih in lokalnih skupnosti za prenos prakse zelenih delovnih mest. Uspešna in napredna partnerstva, ki prispevajo k ustvarjanju zelenih delovnih mest, so lahko navdih za partnerstva v drugih okoljih po Sloveniji.

Kdo

Na natečaju lahko sodelujejo pravne osebe, ki so ustanovljene kot podjetja, zadruge ali občine. Pomembno je, da te niso bile pravno močno obsojene zaradi kaznivih dejanj v zvezi s poslovanjem ali v kazenskem postopku.

Nagrade

Izbrane bodo tri dobre prakse, ki bodo prejele priznanja, o njih bo pripravljen kratek promocijski film, predstavljene bodo na prireditvi, spletnem dnevniku dobrih praks, časniku Dnevnik ter na dogodkih izbora Gazela. Najboljša bo prejela zeleni teambuilding na ekološki kmetiji v vrednosti tisoč evrov.

Več informacij o natečaju lahko preberete tukaj.

Za več informacij o aktualnih razpisih se udeležite brezplačnega izobraževanja Aktualni razpisi za nepovratna in povratna sredstva.

Pripravila Maja Bohar

http://data.si/blog/2014/06/09/spodbujate-zelena-delovna-mesta-prijavite-se-na-natecaj/