O-STA

Uporabnike privabite z dobro oblikovano spletno stranjo

Vsak podjetnik že poskuša oglaševati, prodajati svoje ideje in navdušiti uporabnike spleta. Da boste izstopali med konkurenco na trgu, poskrbite za elegantno in dobro oblikovano spletno stran. Zakaj so promocijske spletne strani učinkovite?

Uporabniki spleta so običajno nezvesti. Če ste jim všeč, vas bodo spremljali, ko bodo pa našli nekoga bolj zanimivega, pa bodo odšli na naslednjo spletno stran. Najboljša spletne stran je tista, ki ne zmede uporabnika. Lahko je bogata z vsebino, vendar ne sme biti vse zgoščeno na enem mestu. Dajte uporabnikom možnost, da sami izberejo pregledovanje spletne strani, torej uporabljajte navigacijske možnosti. Najpomembnejša je optimizacija spletne strani.

Najslabše spletne strani so tiste, ki imajo vse informacije zgoščene na domači strani. Podjetniki pogosto mislijo, da morajo vso ponudbo predstaviti že na prvi strani. To obiskovalce spletne strani samo zmede. Prav tako je zaradi nasičenosti multimedijskih vsebin stran zelo počasna in slabo oblikovana. Tako si bodo uporabniki o vas ustvarili napačno mnenje.

Če želite sami ustanoviti svojo spletno stran in urejati vsebine, se lahko tega naučite na dvodnevni delavnici Spletna stran TO GO.

http://data.si/blog/2014/06/11/uporabnike-privabite-z-dobro-oblikovano-spletno-stranjo/