O-STA

"Sekai Menu", večjezični prikazovalnik menija in storitev naročanja za pametne telefone, uradno zagnan z brezplačnim "Self Planom"

SAPORO, Japonska--(BUSINESS WIRE)-- Aprila 2014 je s poizkusnim obratovanjem začel "Sekai Menu", storitev, ki je z uporabo prek pametnih telefonov namenjena restavracijam in namestitvenim zmogljivostim s tujimi gosti. Storitev, ki uporabnikom omogoča prikazovanje prevedenih menijev in naročanje prek svojih pametnih telefonov, je razvil Sekai Menu, Inc. (sedež: Saporo, Japonska; predstavnik direktor Nobuyasu Fukunishi) in bo na voljo po vsem svetu skupaj z novim "Self Planom" (lastnim načrtom) od 27. junija 2014.

S pomočjo "Self Plana" lahko lastniki restavracij in namestitvenih zmogljivosti prek spletnega obrazca posredujejo poslovne informacije, podrobnosti o menijih in fotografije, na podlagi česar bo zastonj na voljo slika črtne kode QR, ki jo bo mogoče natisniti. S prebiranjem kode QR na svojem pametnem telefonu bodo stranke napotene na spletno stran, kjer si lahko ogledajo prevedeni meni in izvedejo naročilo neposredno pri ponudniku storitev.
Za zagotavljanje večjezične storitve mora lastnik podjetja trenutno registrirati prevedene podatke iz menija za vsak jezik, vendar pa Sekai Menu, Inc. načrtuje, da bo od avgusta 2014 nudil tudi cenovno dostopno spletno prevajalno storitev, ki bo zagotavljala tudi prevedene podatke o meniju.

Sekai Menu, Inc. bo poleg tega zagotovila metodo, s pomočjo katere bodo podjetja registrirala in vzdrževala uporabo storitve s "Support Planom" (podpornim načrtom) s pomočjo registriranih podpornih agencij.

"Cilj Sekai Menua je zadovoljiti željam tujih turistov in razbremeniti restavracije in namestitvene ponudnike prek internacionalizirane storitve," je dejal Nobuyasu Fukunishi, direktor zastopnik podjetja Sekai Menu.

O Sekai Menu, Inc.
Podjetje je bilo ustanovljeno februarja 2014. Storitev "Sekai Menu" je lansiralo v 30 različnih jezikih sveta.
URL http://sekaime.nu/
Promocijski video https://www.youtube.com/watch?v=wlvwu_V6wEU

Kontakti

Sekai Menu, Inc.
Yusuke Uesugi, +81-11-802-9681
informacije (na) sekaime.nu

Vir: Sekai Menu, Inc.

To sporočilo je na voljo na spletu na:
http://www.businesswire.com/news/home/20140622005051/en