O-STA

Synology je predstavil DiskStation DS415play

Vrhunski Multimedijski center z izjemnimi zmožnostmi

Ljubljana, 18.7.2014 - Synology je predstavil DiskStation DS415play, strežnik NAS s štirimi režami za diske. Namenjen je domačim uporabnikom, ki želijo iz enega mesta upravljati s svojo zbirko kakovostnih video posnetkov, slik in glasbe in obenem pretvarjati video vsebine Full HD kakovosti za predvajanje na drugih napravah.

"DS415play je nadgradnja popularnega manjšega brata DS214play. S štirimi režami za diske omogoča 24 TB velik prostor za shranjevanje, kar bo gotovo navdušilo vse medijske zanesenjake," je dejal Michael Wang, Produktni vodja v podjetju Synology Inc.

Z uporabo strojno pospešenega pretvornika, zmore Synology DS415play pretvarjati Full HD video vsebine v ločljivosti 1080p sproti, kar omogoča uporabnikom spreminjanje svojih medijskih datotek in predvajanje v formatih, ki jih podpirajo njihove naprave, brez težav. Uporabniki lahko predvajajo posnetke iz svoje zbirke preko Apple TV, naprav s standardom DLNA, mobilnih naprav in osebnih računalnikov.

Synology DS415play je opremljen z 1,6 GHz dvojedrnim procesorjem in 1 GB spomina, ki zmore povprečno 112,45 MB/sek prenosa za branje podatkov in 101,21 MB/sek za zapisovanje v konfiguraciji RAID 5 in okolju Windows. Vgrajeni koprocesor za računanje operacij s plavajočo vejico še dodatno izboljšuje izkušnjo večpredstavnosti, kot tudi izdelavo predoglednih sličic.

The DS415play poganja DiskStation Manager (DSM) 5.0, intuitiven operacijski sistem, ki zagotavlja cel nabor programov za večjo produktivnost pri delu. Synology je bil nagrajen s priznanjem "PCMag Business Choice Award 2013 winner", kjer je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, splošnim zadovoljstvom z napravo, vrednostjo in verjetnostjo, da bi napravo uporabnik priporočil.

Obiščite http://www.synology.com/products/overview/DS415play za več informacij.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.


Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si