O-STA

Vabilo na dogodek ob pridobitvi treh novih postajališč BicikeLJ na območju BTC City Ljubljana

Spoštovani,

družba BTC in nakupovalno središče Citypark vas vljudno vabita na dogodek ob pridobitvi treh novih postajališč BicikeLJ na območju BTC City Ljubljana: pri Cityparku, Vodnem mestu Atlantis in tržnici BTC City. Postajališča s širitvijo v vzhodni del Ljubljane pomembno dopolnjujejo mrežo samopostrežne izposoje koles, ki je bila doslej v tem delu Ljubljane skromna.

Nova postajališča so dobra novica za Ljubljančane in ostale obiskovalce, saj ima BicikeLJ že 25.000 aktivnih uporabnikov, kar pomeni, da skoraj desetina prebivalcev Ljubljane uporablja ta kolesa. Poleg tega pa tudi dodatno utrjujejo povezavo BTC Cityja in Cityparka z mestno prometno infrastrukturo ter pomembno prispevajo k razvoju trajnostne urbane mobilnosti in priljubljenosti kolesarstva v mestu.

Ob predstavitvi novih postajališč bo z nami tudi župan Mestne občine Ljubljana Zoran Jankovič.

Pridružile se nam bodo tudi članice prve profesionalne ženske kolesarske ekipe BTC City Ljubljana, ki so se pred kratkim z odličnimi rezultati vrnile z Gira Rosa, ene najtežjih kolesarskih preizkušenj v koledarju Mednarodne kolesarske zveze.

Pričakujemo vas v četrtek, 24. julija 2014, ob 11. uri, pri BicikeLJ postaji med dvorano A in tržnico BTC City (Argentinska ulica). Nato pa se bomo skupaj odpeljali do BicikeLj postaje v Citypark (Šmartinska ulica).