O-STA

Nova Synology RackStation RS3614xs in RS3614RPxs

Optimalna zmogljivost in zanesljivost za razpršena podjetja

Ljubljana, 4. avgust 2014 - Synology je dopolnil svojo vrhunsko XS serijo z novima strežnikoma NAS z 12 režami za diske RackStation RS3614xs in RS3614RPxs. Večjim podjetjem nudita ultra hitro, visoko zanesljivo in nadgradljivo rešitev za hrambo podatkov, ki bo izpolnila njihova pričakovanja glede stalne dosegljivosti sistema in stroškovne učinkovitosti.

"Synology RS3614xs in RS3614RPxs prinašata velike zmogljivosti in učinkovito hrambo za sprejemljivo ceno," je dejal Michael Wang, Produktni direktor v podjetju Synology Inc. in dodal: "S

5-letnim jamstvom za RS3614xs in RS3614RPxs, Synology še zvišuje njuno vrednost in zmanjšuje tveganje ter skrbi za uporabnike."

Oba modela imata izdatno nadgrajeni platformi, kot tudi pasovno širino. Poganja ju dvojedrni 3,4 GHz procesor. Opremljena sta z dvema režama PCIe, ki podpirata do štiri 10 GbE povezave, kar pomeni 74% povečanje zmogljivosti pretoka na 3.518 MB/s in 286.660 IOPS. Serijsko imata podporo za 6GB/s SATA III diske in podpirata SSD Cache tehnologijo, ki optimizira branje in zapisovanje, vse skupaj pa učinkovito zvišuje pretok podatkov in obenem znižuje ceno na gigabajt prenosa.

S standardno vgrajenim 4 GB ECC RAM spominom, ki je nadgradljiv na 32 GB, RS3614xs in RS3614RPxs prinašata izjemne zmogljivosti kot tudi točnost podatkov. Za zagotavljanje neprekinjenega delovanja podpirata tehnologijo Synology High Availability in ponujata paleto mehanizmov za redundanco, vključno z redundantnim sistemom ventilatorjev in mrežnih vhodov s podporo za nadomestni način delovanja. Za še večjo stopnjo dosegljivosti sistema, pa imata RS3614RPxs in razširitvena enota RX1214RP tudi redundantni sistem napajanja.

Strežnika NAS sta zasnovana tako, da rasteta skupaj z vašim podjetjem. Kapaciteto za hrambo podatkov je možno, v primeru da ju povežete z razširitvenimi enotami RS3614xs ali RS3614RPxs, nadgraditi do 216 TB. S pridobitvijo certifikatov za Microsoft® Windows Sever 2012 s Hyper-V™, VMware® vSphere™ 5 VAAI, in Citrix® XenServer™, sta enoti idealna rešitev za hrambo za glavne virtualizacijske strežnike.

Synology RS3614xs in RS3614RPxs poganja DiskStation Manager (DSM) 5.0, intuitiven operacijski sistem, ki zagotavlja cel nabor programov za večjo produktivnost pri delu. Synology je bil nagrajen s priznanjem PCMag Business Choice Award 2013, kjer je prejel najvišje ocene v vseh elementih raziskave, vključno z zanesljivostjo, splošnim zadovoljstvom z napravo, vrednostjo in verjetnostjo, da bi napravo uporabnik priporočil.

Za več informacij obiščite www.synology.com/products/overview/RS3614xs.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si