O-STA

7. Dnevi podjetništva - lepo vabljeni!

7. Dnevi podjetništva

Od ponedeljka, 6. oktobra do torka, 7.oktobra 2014, Tehnološki park

VSTOP JE PROST!

Brezplačni seminarji za inovativne podjetnike in tiste, ki bi radi to postali

Že sedmo leto zapored Data d.o.o. v sodelovanju s Tehnološkim parkom Ljubljana organizira Dneve podjetništva. V dveh dneh raznolikega dogajanja se bo tudi letos zvrstilo večje število brezplačnih predavanj. Namen dogodka je druženje, izmenjava informacij ter izkušenj, vsak dan pa bo posvečen drugemu sklopu aktualnih podjetniških tem.

Tematika bo v letošnji izvedbi izredno široka, saj boste npr. prvi dan lahko poslušali predavanja o internacionalizaciji poslovanja, prodajnih tehnikah, družbenih omrežjih, metodah plačevanja na spletu pa tudi o pomenu dizajna.

Drugi dan programa bomo obravnavali intelektualno lastnino, e-račune, povratna in nepovratna sredstva za mala in srednje velika podjetja. izdelavo finančnega načrta, vitko in agilno podjetništvo, predstavljen pa bo tudi program Obzorje 2020.

Dogodek vsako leto obišče več kot 1800 udeležencev. Vsakokrat se dogodka udeleži veliko število študentov, mladih in potencialnih podjetnikov, že obstoječih podjetij, ki bi radi razširili svoje podjetniško znanje ter predstavnikov uveljavljenih podjetij in javnih ustanov.

Tudi letos bo dogodek potekal v okviru projekta INO, ki ga sofinancira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Vsi udeleženci Dnevov podjetništva 2014 bodo prejeli tudi certifikat o udeležbi.


Predavanja se bodo odvijala od 06. - 07. oktobra 2014 v Tehnološkem parku v Ljubljani v stavbi B.


Na 7. Dneve podjetništva 2014 se lahko prijavite tukaj.
Lepo vabljeni!


Data d.o.o. in Tehnološki park Ljubljana