O-STA

"Velenje se predstavi"

Velenje, 15. september 2014 - Mestna občina Velenje v sodelovanju s Športno zvezo Velenje pripravlja na dan praznika mestne občine Velenje, v soboto, 20. septembra 2014, od 9. do 12. ure na Titovem trgu tradicionalno prireditev "Velenje se predstavi".

Na prireditvi se bodo predstavili športna društva in klubi, izobraževalne ustanove, kulturna društva ter društva in institucije, ki delujejo na področju zdravja.

Zbrane na Titovem trgu bo ob 11. uri pozdravil župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, ki bo ob 11. 30 tudi napovedal start Teka očkov.

Ob 11. 30 bomo namreč pripravili prav tako že tradicionalen Tek očkov. Prijave bomo zbirali med 10. uro in 11. 25 pri stojnici ob Galeriji Velenje. S tekom želimo spodbujati aktivno preživljanje časa očetov z otroki in poudariti pozitivne vidike očetovstva za otroke in starše. Tekaška proga bo kratka, potekala bo okoli zelenice, na kateri je Titov spomenik, in bo primerna tudi za tek z otroki v otroških vozičkih, nahrbtnikih ali "kengurujčkih".

Popestrite si sobotno dopoldne z obiskom prireditve "Velenje se predstavi"!

Izkoristite priložnost in poiščite informacije o dejavnostih ter možnostih za aktivno preživljanje prostega časa, ki jih ponujajo naši klubi in društva.

Lep pozdrav in prijazno povabljeni,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje