O-STA

Telekom Slovenije novim naročnikom paketa Mobitel EU Neomejeni do konca septembra podarja navijaški paket NK Maribor

17. september 2014

Ljubljana, 17. septembra - Od danes, 17. septembra, do torka, 30. septembra, Telekom Slovenije prvim 1000 uporabnikom, ki bodo v tem obdobju sklenili naročniško razmerje za paket Mobitel EU Neomejeni, podarja navijaški komplet NK Maribor, ki vključuje: kapo UEFA Lige prvakov, broško in vrečko Nogometnega kluba Maribor ter kartico TViN za ogled tekem rednega dela Lige prvakov. Na ta način bodo nogometni navdušenci pripravljeni na navijanje in spremljanje tekem vedno in povsod.

Storitev TViN, ki je med uporabniki Telekoma Slovenije vedno bolj priljubljena, je edina televizija, ki jo lahko uporabniki spremljajo vedno in povsod ter na vseh zaslonih - na mobitelu, tablici ali računalniku. Ob tem TViN sodi med prve platforme s tehnologijo UEFA LiveX, ki nogometnim navdušencem omogoča edinstveno doživetje tekem UEFA Lige prvakov. Programska opcija Nogomet jim namreč v živo omogoča spremljanje 130 tekem Lige prvakov, navijači pa so o posameznih akcijah na tekmah, ki potekajo hkrati, obveščeni takoj. Ob tem je nogometnim navdušencem na voljo tudi prenovljena časovnica poteka posnetkov tekem, kjer lahko v trenutku najdejo in si ogledajo vse zadetke izbrane tekme, prav tako pa tudi statistika golov, kazni ali rdečih kartonov za več tekem hkrati. Uporabniki lahko tudi sami izbirajo, katero tekmo si bodo ogledali, na ogled pa so tudi vse že odigrane tekme letošnje in pretekle sezone.

Programska opcija Nogomet je brezplačno vključena v paketih TopTrio, TopTrio Plus in TopTrio HD, ostalim uporabnikom pa je na voljo ob dodatnem naročilu.

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za odnose z javnostmi