O-STA

Novi paket Penzion 300 plus vključuje kar 600 enot storitev

Ljubljana, 24. september 2014

Ljubljana, 24. septembra - Pri Telekomu Slovenije je upokojencem in starejšim od 60 let na voljo novi, bogatejši naročniški paket Penzion 300 plus s podvojenimi količinami. Paket v mesečni naročnini 13,90 evra vključuje kar 600 enot storitev, v povezavi z drugimi storitvami Telekoma Slovenije pa je naročnina lahko še nižja - le 9,90 evra na mesec. Paket Penzion 300 plus s podvojenimi količinami je na voljo v promocijskem obdobju do 31. oktobra letos, podvojene količine pa naročniki obdržijo za vedno ali do spremembe paketa. Obstoječi naročniki paketov Penzion lahko svoje naročniško razmerje spremenijo v paket Penzion 300 plus brezplačno.

Paket Penzion 300 plus nudi naročnikom vse prednosti predhodnega paketa Penzion 300, dodaja pa pomembno novost - dvojno količino enot mobilnih storitev, ki jih lahko uporabniki poljubno porabijo za klice v vsa slovenska omrežja, za pošiljanje sporočil SMS in MMS ali brskanje po spletu oziroma prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Naročnikom je tako za 13,90 evra mesečno na voljo kar 600 enot storitev. Ena enota je lahko ena minuta pogovora v vsa slovenska omrežja, eno poslano sporočilo SMS oziroma MMS ali en MB prenesenih podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Za tiste, ki uporabljajo le govorne storitve, to pomeni kar 600 minut pogovorov v vsa slovenska omrežja. Ob tem lahko naročniki paketa Penzion 300 plus brezplačno in neomejeno kličejo vse naročnike paketov Penzion, ob tem pa izkoristijo še nekatere posebne ugodnosti, kot so: vklop naročniškega razmerja brez priključne takse, brezplačen prehod med naročniškimi paketi Penzion in možnost nakupa dodatnih storitev.


V povezavi z drugimi storitvami Telekoma Slovenije (storitvami SiOL in/ali klasično telefonijo PSTN/ISDN) je lahko mesečna naročnina paketa Penzion 300 plus (13,90 evra) še ugodnejša, saj v tem primeru znaša le 9,90 evra. Naročnik paketa Penzion 300 plus storitve Telekoma Slovenije poveže s skupnim računom.

Naročnikom paketa Mobitel Penzion 300 plus je na voljo tudi posebna akcijska ponudba mobitelov Enostavni.

Vse navedene cene vključujejo DDV.

Za več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije obiščite www.telekom.si.

Telekom Slovenije, d. d.

Služba za odnose z javnostmi